Trailertijd – ontdek de trailers van deze blockbusters

Voor filmfans was deze week spetterend. De filmdistributeurs trakteerden ons op splinternieuwe trailers van de grootste producties die we dit jaar zullen zien verschijnen. Bekijk de trailers en lees alvast over wat deze coole films gaan!

Maze Runner : The Scorch Trials – in de Belgische zalen vanaf 23 september 2015
Regie: Wes Ball
Studio: 20th Century Fox
Cast: Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Dylan O’Brian & Thomas Brodie-Sangster
Genre: Actie, sci-fi, thriller
Synopsis: In dit volgende deel van de spannende Maze Runner-saga, zien we Thomas (O’Brien) en de andere Gladers de grootste uitdaging aangaan tot nu toe. Ze moeten aanwijzingen vinden opdat ze meer te weten kunnen komen over de mysterieuze maar machtige organistatie WCKD. Hun zoektocht neemt hen mee naar ‘The Scorch’, een verlaten en wijd landschap waar verschillende obstakels op de loer liggen. Samen met een aantal verzetsstrijders nemen de Gladers het op tegen WCKD en komen ze er achter welk vreselijk lot iedereen te wachten staat…of niet?

Spectre – op het witte doek vanaf 7 november 2015
Regie: Sam Mendes
Studio: Columbia Pictures & Metro Goldwyn Mayer
Cast: Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Dave Bautista, Lea Seydoux & Daniel Craig
Genre: Avontuur, actie, thriller
Synopsis: Een gecodeerde boodschap uit het verleden stuurt James Bond op een gevaarlijke missie naar Mexico City en Rome, waar hij Lucia Sciarra (Bellucci) ontmoet. Zij is een prachtige weduwe van een onbekende crimineel. Bond infiltreert een geheime vergadering en ontdekt zo het bestaan van een duistere organisatie met de naam ‘SPECTRE’.

Ondertussen stelt de nieuwe baas van de Staatsveiligheid, Max Denbigh, zich vragen bij wat James doet en vraagt zich af of de MI6, onder leiding van M (Fiennes), nog wel relevant is. Bond werkt stiemem samen met Moneypenny en Q om te zoeken naar Madeleine Swann (Seydoux), die de dochter is van een oude aartsvijand. Zij zou misschien wel eens de sleutel kunnen zijn tot het ontrafelen van het spinnenweb dat SPECTRE is. Als een dochter van een moordenaar, begrijpt zij James immers op een manier die anderen niet eens begrijpen. Terwijl Bond zich dichter en dichter bij de kern van de duistere organisatie begeeft, leert hij de connectie kennen, die hem en de vijand die hij wil bestrijden, verbindt.

The Revenant – in de bioscoop vanaf 27 januari 2016
Regie: Alejandro González Iñarritu
Cast: Will Paulter, Domhnall Gleeson, Tom Hardy & Leonardo DiCaprio
Studio: 20th Century Fox
Genre: Avontuur, drama
Synopsis: In dit verhaal worden we ondergedompeld in een spannend avontuur dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Overleven en de kracht van menselijke geest zijn de drijfveren voor Hugh Glass (DiCaprio), een legendarische ontdekkingsreiziger die een tocht maakt doorheen een stuk niet in kaart gebrachte en wild landschap in Amerika. Wanneer hij door een grote beer aangevallen wordt, laten zijn teamleden hem voor dood achter en moet hij zelf zien te overleven. Hij voelt zich verraden door zijn trouwe vriend John Fitzgerald (Hardy). Geleid door een grote wil en veel liefde voor zijn familie, moet hij zich een weg doorheen een landschap banen, dat vol gevaren zit én dat bovendien in het midden van een gure winter.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
Regie: Francis Lawrence
Cast: Natalie Dormer, Woody Harrelson, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson & Jennifer Lawrece
Studio: Lionsgate (Belgische distributie door Belga Films)
Genre: Actie, avontuur, sci-fi
Synopsis: Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss (Jennifer Lawrence) zich op voor de finale confrontatie met President Snow (Donald Sutherland). Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson), en een team uit District 13 beslist ze haar leven te riskeren om President Snow uit te schakelen. Snow heeft ondertussen maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena…

Wat denk jij van deze bloedstollende trailers en absolute blockbusters? Kijk jij er naar uit om deze films te zien in de bioscoop, of toch niet? Laat het weten!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: