Win een DVD of Blu-Ray – Wind River

De winter is volop aan de gang en dat wil zeggen dat het hoog tijd is voor typische winterse films. Terwijl het wachten is op de DVD- en Blu-Ray-release van The Moutain Between Us met Idris Elba en Kate Winslet, is er een andere winterse titel in de winkelrekken beland. Sinds kort ligt Wind River van Taylor Sheridan, de scenarist van het bejubelde Hell or High Water (2016), in de winkelrekken. En omdat wij van Screendependent vinden dat jij deze titel niet mag missen, hebben we een leuke wedstrijd voor jou georganiseerd. We geven 2 x de DVD en 2 x de Blu-Ray weg. Hoera! Benieuwd naar onze recensie? Die lees je in dit artikel.

 

Over de film – mysterie in een indianenreservaat


In Wind River reizen we naar het gelijknamige indianenreservaat in Wyoming. We maken er kennis met Cory, een gedreven jager die ervoor zorgt dat de omgeving niet overheerst wordt door roofdieren. Wanneer hij op een dag moet gaan jagen op drie poema’s, komt hij midden in de onbewoonde wildernis helemaal iets anders tegen: een lijk van een jong meisje. Al gauw beseft Cory dat er kwaad opzet in het spel is en dus wordt de FBI ingeschakeld. De jonge onervaren agente Jane Banner komt alles onderzoeken en probeert met de hulp van Cory te achterhalen wat er nu net gebeurd is. Maar hoe dieper ze graven, hoe meer het verleden van Cory terug opgerakeld wordt

Wow, cool! Maar hoe kan ik eigenlijk winnen?

Heb je al wel eens meegedaan met één van de vorige wedstrijden van Screendependent? Dan weet je vast en zeker dat meedoen met één van de wedstrijden bij ons ongelooflijk gemakkelijk is. Waarom? Gewoonweg omdat wij je niet lastigvallen met een vervelende schiftingsvraag. Al wat we van je vragen, is dat je onderstaand stappenplan volgt. Heel erg veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het winterse wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *