Algemeen

1. Elk gepubliceerd artikel is – tenzij anders vermeld – eigenhandig geschreven en is eigendom van Screendependent. Niets mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming worden gekopieerd.

2. Het Screendependent-logo, Screendependent en de slogan mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden.

3. Gebruikte foto’s vallen onder de rechten van de producenten en/of filmdistributeurs. Screendependent heeft de volledige toestemming om het materiaal online te plaatsen.

4. Screendependent is niet verantwoordelijk voor het eventueel annuleren van wedstrijden, om welke reden dan ook.

5. Screendependent is niet verantwoordelijk voor de onjuistheid van geruchten, berichten of andere meldingen die op de website, Facebook- en Twitterpagina of Instagram verschijnen.

Wedstrijdvoorwaarden

1. De filmdistributeur met wie de wedstrijd wordt georganiseerd, heeft met de wedstrijd geheel niets te maken en is vrijgesteld van alle aansprakelijkheid.

2. Na afloop van de wedstrijd wordt de prijs per post verzonden. Screendependent is na het verzenden niet meer verantwoordelijk voor enige schade aan of het verlies van de prijs.

3. De winnaar/winnaars wordt/worden steeds op een eerlijke manier gekozen.

4. De wedstrijd duurt zo lang als Screendependent vastlegt. In de desbetreffende wedstrijd wordt dit steeds vermeld.

5. Behoudens uw naam en e-mailadres worden alle gegevens die u invult in het wedstrijdformulier verwijderd. Uw e-mailadres wordt opgenomen in onze mailinglijst zodat we u later op de hoogte kunnen stellen van nieuwe en leuke winacties. U kan zich uiteraard steeds uitschrijven van onze mails.

6. Omwille van verschillende redenen, zoals rechten en dergelijke, zijn de wedstrijden van Screendependent alleen toegankelijk voor Belgische deelnemers.

7. Na afloop van de wedstrijd worden de winnaars bekend gemaakt op Facebook, Twitter en op onze website. Natuurlijk verschijnt uw naam niet volledig en zullen de namen als volgt worden genoteerd: Steven M.

8. De winnaars worden per mail gecontacteerd. De desbetreffende persoon/personen hebben één week de tijd om te reageren. Wanneer een reactie uitblijft, wordt een nieuwe winnaar getrokken.

9. Als u deelneemt aan onze wedstrijden, dan verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Heb je opmerkingen, vragen of bedenkingen? Contacteer ons dan, we staan je graag te woord.