Win één van de tien duotickets – Rambo: Last Blood

Het is weer tijd om iets te winnen via Screendependent. Nu het buiten weer wat kouder en Belgischer wordt en de dagen stilaan donkerder, groeit bij jou wellicht de drang om naar de bioscoop te gaan een beetje sneller aan. In dat geval hebben we voor jou uitstekend nieuws! In samenwerking met onze fijne vrienden van Kinepolis Film Distribution geven we immers tien duotickets weg van Rambo: Last Blood, de nieuwe en laatste film van het iconische personage dat vertolkt wordt door de al even iconische Sylvester Stallone. Wil je de film graag gaan kijken en dat bovendien helemaal gratis? Lees dan snel verder!

Over de film – Rambo is helemaal terug

Bijna 40 jaar nadat hij zich het collectieve filmgeheugen in knalde, kruipt Sylvester Stallone opnieuw in de huid van John Rambo, één van de grootste actiehelden van het witte doek. In Rambo: Last Blood, het allerlaatste hoofdstuk in de legendarische franchise, gaat Rambo op zoek naar wraak. De intussen gepensioneerde krachtpatser gaat de confrontatie aan met zijn verleden én met een Mexicaans drugskartel. Hij haalt voor zijn finale missie nog één keer zijn meedogenloze vaardigheden uit de kast, maar zal dat deze keer wel genoeg zijn om voor altijd af te rekenen met zijn gevaarlijke vijanden? Bekijk de trailer van de spannende actiethriller snel!

 

Deze film wil ik niet missen! Maar hoe kan ik winnen?

Hou je van actiefilms met Sylvester Stallone of ben je gewoon een rasechte Rambo-fanaat? Wil je winnen? Wel, in dat geval hebben we uitstekend nieuws voor jou! Onze wedstrijden zijn immers ongelooflijk toegankelijk. Bij ons vindt je geen schiftingsvragen of onmogelijke opdrachten, omdat we weten dat dat allemaal vervelend en overbodig is. Het enige wat we van je vragen is dat je het onderstaande stappenplan volgt en dan zou je deelname helemaal in kannen en kruiken moeten zijn. We wensen je alvast heel erg veel succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het wedstrijdformulier (dat nu al vol kogelinslagen zit)

Helaas, je bent net te laat. Rambo kiest zo snel mogelijk de winnaars en brengt ze via mail en onze sociale media op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *