“Wat Mannen Willen” – Vlaams en met een supercast

Het lijkt wel een hoogjaar voor de Vlaamse filmindustrie. Eerder was er al een bericht over Lee & Cindy C., een knotsgekke Vlaamse komediefilm met een uiterst hoog feelgoodgehalte. Later dit jaar komt er ook een nieuwe film van Image-regisseurs Bilal Fallah en Adil El Arbi, die we in Vlaanderen meer kennen als de enorm sympathieke ‘Slimste Mens ter Wereld.’ Deze film, getiteld Black gaat over de allochtone wijken in Brussel, net zoals Image.

Een andere film waar Vlaanderen terecht mag naar uitkijken is Wat Mannen Willen. Een romantische komedie die geregisseerd wordt door een van Vlaanderens meest gerenommeerde acteurs: Filip Peeters. De cast bestaat uit een indrukwekkend lijstje aan bekende personen: Jonas Van Geel, Tom Audenaert, Louis Talpe, Ruth Becquart, Ben Segers, Evelien Bosmans, Nathalie Meskens, Sien Eggers, Jan Decleir, Ella June Henrard, Gene Bervoets en Adriaan van den Hoof zullen allemaal schitteren in deze nieuwe Vlaamse topper.

De film gaat als volgt: ‘In Wat Mannen Willen volgen we de levens van zes mannen op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen soms geen idee hebben hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky… tot blijkt dat ze zwanger is. Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde .. alleen worstelt hij plots met cold feet. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten? Vincents leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief. Alleen hangt hij, door een deal met de platenmaatschappij, vast aan Bruce, de populaire charmezanger die de wereld met zijn songteksten wil verbeteren. Ook tramchauff eur Roland zou graag zijn wereld veranderen.door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. En Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden … via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.’

Naar mijn mening belooft deze film weer een Vlaams succes te worden dat vele mensen naar de bioscoop zal lokken. We zullen wel nog even moeten wachten, want de film komt pas in de zalen vanaf 25 november. Een trailer is er nog niet, maar bekijk hier alvast een leuk filmpje over de productie.

Bekijk hier de eerste beelden:

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *