De special effects van Game of Thrones

Een trouwe Game of Thrones-kijker vraagt zich na vijf seizoenen zeker en vast af hoe de speciale effecten van hun favoriete serie werden gemaakt. Het is immers indrukwekkend hoe hard de artiesten van het team werken om de omgeving van bijvoorbeeld Kingslanding er prachtig uit te laten zien. In onderstaand filmpje zie je hoe deze effecten tot stand komen en kom je er eindelijk achter welke gebouwen wel en niet echt zijn.

En weet je trouwens nog wat er gebeurde in de achtste aflevering van het vijfde seizoen? Jon Snow begaf zich achter de muur om te praten met de Wildlings, waar een groot gevecht plaatsvond. Kijk ook hoe deze strijd, The Battle of Hardhome, tot stand kwam.

Zag jij het vijfde seizoen van deze fenomenale serie al? Bekijk dan zeker deze spoilervrije review. 

Vind jij het cool hoe die speciale effecten tot stand komen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *