Eerste beelden van het derde seizoen van Hemlock Grove

© Netflix
© Netflix

Horror is hip, horror is in. In 2015 waren er heel wat enge reeksen te bespeuren op de televisie. Zo zagen we het Amerikaanse The Strain heel wat kijkers veroveren en zien we jaarlijks reeksen als The Walking DeadPenny Dreadful en Sleepy Hollow terugkeren. Ook de Netflix Original Serie Hemlock Grove is een schitterend staaltje horror. Op vrijdag 23 oktober gaat het derde en laatste seizoen van start op Netflix. En ook dit seizoen mogen we ons weer verwachten aan mysterieuze gebeurtenissen in het vreemde dorpje Hemlock Grove.

In dit laatste seizoen gaat alles razendsnel en wordt er volgens Netflix toegewerkt naar een onverwachte ontknoping. Opnieuw zien we de enge Olivia (Famke Janssen) en haar kinderen Shelley (Madeleine Martin) en Roman (Bill Skarsgård) de gevaarlijke geheimen van het dorpje trotseren. Ook Peter (Landon Liboiron) staat opnieuw oog in oog met heel wat nieuwe mysterieuze figuren en obstakels. Wanneer Peter en Roman in het nauw gedreven worden, wordt het duidelijk wat ze moeten doen. Ze zullen hun menselijkheid moeten opgeven en moeten stilaan vrede nemen met de monsters die ze werkelijk zijn.

Hemlock Grove is een serie die exclusief geproduceerd wordt voor Netflix en is ook enkel te zien op de streamingdienst. De reeks werd twee maal genomineerd voor een Emmy en is dus een echte must. Nog niet overtuigd? Bekijk de onderstaande foto’s.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Kan jij ook niet wachten? Pin 23 oktober vast in je agenda. Wat vond jij trouwens van de eerste twee seizoenen van Hemlock Grove? Laat het weten door hieronder te reageren.

© Netflix
© Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *