Eerste poster en nieuwe beelden van ‘Star Wars: The Force Awakens’

Fans van Star Wars (of gewoon eigenlijk iedereen) mogen stilaan wat zenuwachtig beginnen te worden. Binnen een kleine twee maanden is het zover: we kunnen dan de nieuwe Star Wars: The Force Awakens gaan bekijken op het grote scherm. De zevende episode in dit geweldige universum beloofd een knaller te worden, want de regie was in handen van de geweldige J.J. Abrams. Bovendien is er alle reden tot enthousiasme, want we zullen heel wat bekende en vertrouwde gezichten uit de eerste films zien terugkeren.

Gisteren loste Lucasfilm, de grote filmstudio achter de Star Wars-franchise een eerste officiële én Belgische poster. En zoals we hadden kunnen verwachten is ook deze poster geweldig knap. We komen op de poster onder andere Han Solo tegen, maar ook Chewbacca staat weer klaar. Naast deze vertrouwde gezichten zullen we ook nieuwkomers zien opduiken. Zo passeren John Boyega, Oscar Isaac en Gwendoline Christie, Brienne uit de geweldige serie Game Of Thrones, en tal van andere namen de revue. Wil je zelf kijken hoe de poster er uit ziet? Check it out!

© & ™ Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved
© & ™ Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved

Naast de release van de poster, maakte Lucasfilm, een onderdeel van Disney, ook bekend dat we morgen 20 oktober allemaal voor onze computer moeten gaan zitten. Dan wordt er immers een gloednieuwe trailer op het internet losgelaten en zullen we weer mogen smullen van allerhande intergalactische battles, conversaties en andere coole gebeurtenissen. In aanloop naar de trailer, werden we al verrast met een aantal korte teasers. Bekijk ze hier onder.

Kan jij ook niet meer wachten tot 16 september of laat het hele Star Wars-gedoe je gewoon koud? Laat ons weten waarom je zo hard of totaal niet uitkijkt naar de zevende episode in de Star Wars-franchise. Laat het weten door hieronder een reactie te plaatsen.

© & ™ Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved
© & ™ Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved

2 reacties

  1. Hoewel ik de films wel kan waarderen ben ik zeker niet de grootste Star Wars fan maar met dat gezegd hebbende begint het wel een beetje te kriebelen nu ik alle 6 de films opnieuw aan het kijken ben.

    Ik wil wel graag naar de premiere. Ben indertijd ook naar de premieres van de nieuwe trilogie geweest en dat waren events op zich. Geweldig om te zien hoe velen verkleed komen. Draagt natuurlijk wel bij aan de sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *