Winactie van 11 tot 18 maart – The Gift

Screendependent houdt ervan om zijn lezers extra in de bloemetjes te zetten. Daarom geven we geregeld filmtickets of DVD’s weg. Ook vandaag geven we jullie de kans om te winnen, want in samenwerking met filmdistributeur The Searchers geeft Screendependent twee DVD’s weg van The Gift, een thriller die je vast en zeker op het puntje van je stoel laat zitten. De film komt uit op DVD op 15 maart 2016, maar jij kan hem hier winnen. Zoals altijd is meedoen heel gemakkelijk. Waag nu je kans en wie weet ben jij wel de winnaar!

Over de film
Simon (Jason Bateman) en Robyn (Rebecca Hall) zijn een gelukkig echtpaar met een perfect leven tot ze Gordo (Joel Edgerton), een oud-klasgenoot van Simon, tegen het lijf lopen. De onaangekondigde bezoekjes en mysterieuze cadeautjes van Gordo blijken een dieper luguber geheim te dragen. Robyn gaat op onderzoek uit en langzaam sijpelt een angstaanjagende geschiedenis tussen Gordo en Simon binnen. Wat als het verleden nog niet klaar met je is? De makers van ‘The Purge’, ‘Insidious’ en ‘Sinister’ brengen met ‘The Gift’ een reboot van het suspense-genre. Een psychologische thriller waarvan je haren recht overeind gaan staan. Bekijk nu de trailer en laat je helemaal overtuigen!

Ik wil meedoen en winnen!
Wil je meedoen en kans maken op deze DVD? Dat is een fluitje van een cent! Klik op deze link en volg de aanwijzingen. We vragen alleen je e-mailadres zodat we je achteraf kunnen contacteren als je de winnaar bent. Heel veel succes! Vergeet deze actie zeker niet te delen met al je vrienden, je kennissen en je familie. Veel succes! Bekijk hier nog enkele foto’s van de film.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *