Wedstrijd van 14 tot 21 augustus 2016 – London Has Fallen

De wedstrijd rond The 5th Wave is nog maar net afgelopen, maar Screendependent staat alweer klaar met een gloednieuwe spetterende wedstrijd. Op 20 juli verscheen London Has Fallen op DVD en Blu-Ray. Het vervolg op Olympus Has Fallen, de bombastische actiefilm van 2013, is nog straffer, nog knallender en nog spectaculairder dan zijn voorganger. In samenwerking met Entertainment One Belenux geeft Screendependent ter ere van die release één DVD en één Blu-Ray weg. Jij wil toch ook winnen, niet?

Over de London Has Fallen – Hou je vast aan de takken van de bomen!

© 2015 LHF Productions, INC. All Rights Reserved.
© 2015 LHF Productions, INC. All Rights Reserved.

In London Has Fallen worden we opnieuw beste vrienden met Benjamin Asher, de president van de Verenigde Staten. Net zoals in Olympus Has Fallen is het Mike Banning die de persoonlijke lijfwacht van de president is. Mike is dolgelukkig met zijn vrouw, want binnen een aantal weken wordt hij trotse vader van een kindje. Maar wanneer de eerste minister van het Verenigd Koninkrijk in zijn slaap sterft, moeten alle staatsleiders afzakken naar Londen voor de begrafenis, zo ook de president van de VS en Mike Banning inbegrepen. Zonder al te veel voorbereiding en info over het hele gebeuren, stijgt Air Force One op richting de Europese grootstad. Alles lijkt in orde te zijn, maar plots vinden er een reeks van aanslagen plaats in de Britse hoofdstad. Mike Banning moet dus opnieuw de president beschermen. Maar zal het hem dit keer even goed lukken? Bekijk nu de trailer. Onze recensie lees je hier.

Deze actiefilm winnen? Ja, graag!

Wel, Screendependent weet dat ook jij deze film dolgraag wil zien. Daarom geven we dus één DVD en één Blu-Ray weg. Meedoen is de gemakkelijkste zaak van de wereld. Volg gewoon de volgende stappen en vul daarna het wedstrijdformulier in. Veel succes!

  1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en op Instagram.
  2. Deel deze actie met al je vrienden, familieleden en kennissen.
  3. Neem de wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen houdt in dat je met alles akkoord gaat.
  4. Vul het onderstaand wedstrijdformulier in. Een tip voor de vraag vind je hier.
  5. Vergeet achteraf niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.
© 2015 LHF Productions, INC. All Rights Reserved.
© 2015 LHF Productions, INC. All Rights Reserved.

Deze wedstrijd is afgelopen.

© 2015 LHF Productions, INC. All Rights Reserved.
© 2015 LHF Productions, INC. All Rights Reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *