Win een DVD of Blu-Ray – Baby Driver

Sneeuw, regen, sneeuw en regen, hagel… het is momenteel niet echt het weer om buiten te zitten. Dat betekent natuurlijk ook dat het dé uitgelezen mogelijkheid is om van een leuke film te genieten. Omdat we bij Screendependent weten dat jij graag eens getrakteerd wordt op een film, hebben we een gloednieuwe wedstrijd voor je klaarstaan. In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment geen we 2 x de DVD en 1 x de Blu-Ray van Baby Driver weg. Dat klinkt toch geweldig?! Ben je benieuwd naar onze recensie? Die lees je in dit artikel. De wedstrijd loopt af op 21 december om 12:00 uur.

Over de film – een muzikale actieprent

In Baby Driver worden we meegenomen in het spannende leven van Baby, een jonge getalenteerde chauffeur van vluchtauto’s. Al jaren werkt Baby samen met Doc en zorgt hij er met zijn rijkunsten voor dat Doc en de rest van zijn team misdadigers er steeds heelhuids vanaf komen. Gaandeweg ontmoet hij de betoverende Debora, een serveerster die net als Baby helemaal gefascineerd is door muziek. Baby wil graag stoppen met het criminele gedoe, maar dat blijkt lang niet zo eenvoudig. Doc heeft hem nog één keer nodig voor de strafste overval ooit, maar die loopt helemaal niet zoals gepland. Baby moet ervoor zorgen dat hij niet opgepakt wordt en dat hij samen met Deborah richting het westen kan trekken. Maar zal dat ook wel lukken? Bekijk de trailer nu.

Ik wil Baby Driver winnen! Maar hoe verloopt de wedstrijd?

Volg je Screendependent al langer en deed je al eerder mee met een van onze wedstrijden? Dan weet je ongetwijfeld ook dat meedoen heel erg gemakkelijk is. We verwachten niet veel van je, behalve dat je het onderstaande stappenplan volgt. Doe nu mee en wie weet wordt jij als winnaar gekozen!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het spannende en indrukwekkende wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt via Facebook en Twitter.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *