Nieuwe trailer – Modern Life is Rubbish

Heb jij een zwak voor muzikale dramafilms die bovendien ook nog eens bijzonder romantisch zijn? Dan is er uitstekend nieuws voor jou, want vanaf 16 mei 2018 ligt het gloednieuwe Modern Life is Rubbish op DVD in de winkelrekken. Een heerlijk verhaal en een fantastische soundtrack… Wat wil je nog meer? Lees verder, bekijk de trailer en laat je helemaal overtuigen!

Twee levens. Tien jaar. Geweldige soundtrack.

Liam en Nathalie hebben één ding gemeen: hun liefde voor muziek. Al gauw ontstaat er tussen de twee een felle vonk, maar tien jaar later staan ze op een keerpunt. Zou het kunnen dat ze eigenlijk veel te verschillend zijn? Terwijl Liam zich dag in dag uit met zijn vinylcollectie bezighoudt en weigert om mee te gaan met zijn tijd, droomt Nathalie ervan om het helemaal te maken bij een indrukwekkend reclamebureau. Er komt een einde aan het sprookje en dus moeten de twee hun muziekcollectie verdelen. Maar de soundtrack die tien jaar lang hun leven beheerste, zorgt ervoor dat ze steeds weer terug bij elkaar komen. Zal het uiteindelijk nog goed komen tussen Liam en Nathalie?

Ben jij ook al zo enthousiast? Wacht niet langer en reserveer de DVD van de titel nu al. Zo ben je zeker dat jij op de dag van de release meteen van de film kan genieten. Of spreekt Modern Life is Rubbish je niet zo aan? Laat het weten door hier onderaan een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *