Win een DVD of Blu-Ray – Peter Rabbit

Hou je vast aan de takken van de bomen, want Screendependent is er weer met een gloednieuwe wedstrijd. In samenwerking met onze goede vrienden van Sony Pictures Home Entertainment mogen we twee DVD’s en twee Blu-Ray’s van Peter Rabbit weggeven, de gloednieuwe animatieprent rond het personage van Beatrix Potter. Wil jij de film graag (her)ontdekken bij je thuis? Aarzel dan niet, lees verder en doe mee met onze wedstrijd. Onze recensie van de prent vind je alvast in dit artikel.

Over de film – konijntjes aan de macht

Peter Rabbit neemt je mee naar de wereld van de konijnenfamilie van Peter. Samen met zijn zusjes en neef woont hij onder een boom vlakbij Bea, een lieve jonge vrouw die dol is op de natuur. Geregeld sluipen de konijntjes de moestuin van meneer McGregor binnen voor eten. Wanneer McGregor een hartaanval krijgt en zijn jonge neef zijn intrek neemt in het huis, lijkt het voor eens en voor altijd gedaan met de smulpartijtjes. De jonge McGregor heeft een hekel aan dieren en doet er alles aan om de konijntjes buiten te houden. Maar daar blijft het niet bij: McGregor wordt verliefd op Bea en de twee lijken het helemaal met elkaar te vinden. Dat bevalt Peter niet en dus besluiten ze om in te grijpen. Maar is dat wel een goed idee? Bekijk de trailer nu.

Winnen? Graag, maar hoe kan dat eigenlijk?

Het is al een tijdje geleden dat Screendependent nog een wedstrijd heeft gedaan, maar veranderen zullen de spelregels bij ons niet. Zoals altijd is meedoen met onze wedstrijden een fluitje van een cent. We verwachten gewoon dat je de onderstaande stappen volgt en dan maak je meteen kans op een exemplaar van de film. Succes!

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het schattige en pluizige wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *