Win één van de Blu-Ray’s of een DVD – The Equalizer 2

Nog heel eventjes wachten en het is Kerstmis. Dat betekent dat er een tijd van cadeautjes aanbreekt. Weet jij al wat je tijdens de feestdagen gaat krijgen of moet je zelf nog naar cadeautjes op zoek? Wij van Screendependent weten dat die feesten altijd een dure bedoeling zijn en daarom hebben we voor jouw een gloednieuwe wedstrijd klaarstaan. Zo kan jij immers gratis en voor niets een cadeautje voor jezelf voorzien. In samenwerking met onze fijne vrienden van Sony Pictures Home Entertainment geven we 2 x de Blu-Ray en 1 x de DVD weg van The Equalizer 2 met Denzel Washington. Als dat niet fenomenaal klinkt?

Over de film – Robert McCall is helemaal terug!

Denzel Washington is helemaal terug in zijn uiterst karakteristieke rol als Robert McCall, een man die opkomt voor diegenen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Zijn merk is duidelijk: kei hard optreden tegen zij die het echt verdienen. Maar hoe ver wil hij gaan? Is hij bereid om echt het onderste uit de kan te halen als het gaat om iemand waar hij zielsveel van houdt? Op die vraag weet alleen hijzelf het antwoord. Bekijk de spannende trailer van The Equalizer 2 nu en (her)ontdek hoe niemand minder dan Denzel Washington het weer opneemt tegen het onrecht.
          

Wat een mega coole film! Hoe kan ik eigenlijk een exemplaar winnen?

Meedoen met onze wedstrijden is één van de gemakkelijkste dingen in de wereld. We stellen nooit lastige schiftingsvragen omdat we weten hoe vervelend die zijn. Bij ons maakt echt iedereen even veel kans op een exemplaar van de film. Het enige wat we van je verwachten is dat je de onderstaande stappen volgt. We wensen je bijzonder veel succes en hopen dat je bij één van de winnaars hoort.

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het actievolle en bombastische wedstrijdformulier

Helaas, je bent net te laat. De winnaars van de wedstrijd worden zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *