Win één van de vier Blu-Ray’s – Countdown

De coronacrisis houdt heel België nu al meer dan een dikke maand in bedwang. We kunnen nergens heen, vrienden lijken verderaf dan ooit tevoren en ons amuseren op café of in de bioscoop gaat al helemaal niet. Gelukkig is er voor bijna alles een oplossing. Omdat wij van Screendependent je toch een beetje een cinemagevoel willen geven, hebben we eindelijk nog eens een wedstrijd voor je klaarstaan. Samen met onze fijne vrienden van Remain in Light geven we vier Blu-Ray-exemplaren weg van Countdown, een spannende horrorthriller die je niet mag missen. Ben je benieuwd naar de film en wil je hem dolgraag winnen? Lees dan snel verder! P.S.: lees onze recensie als je wil weten waarom je de film moet kijken…

Over de film – Wat als een app kan voorspellen wanneer je sterft?

Quinn Harris is een verpleegster die werkt in een klein Amerikaans ziekenhuis. Wanneer de verwarde Evan opgenomen wordt in het ziekenhuis, vertelt hij Quinn over een rare ervaring: zijn vriendin Jordan had een app gedownload die zou voorspellen wanneer ze stierf en dat gebeurde ook exact zo. Evan downloadde de app zelf en heeft er geen vertrouwen meer in. Wanneer Quinn de volgende dag op haar werk aankomt en hoort dat Evan op mysterieuze wijze om het leven is gekomen, voelt ze zichzelf ook niet meer veilig. Ook zij downloadde de app en zou binnen twee dagen overlijden. Zou het echt zo gebeuren? Kan ze haar dood ontwijken of is alle moeite tevergeefs? Bekijk de spannende trailer van de film nu!

Ja, ik wil winnen!!! Maar hoe kan dat eigenlijk?

Het is inderdaad al een tijdje geleden dat we nog een wedstrijd organiseerden. Daarom vertellen we je graag nog eens waarom deelnemen aan onze wedstrijden zo eenvoudig is. Het enige wat we van je verwachten is immers dat je het onderstaande stappenplan volgt. We stellen je geen vervelende schiftingsvraag, dus echt iedereen maakt even veel kans. Doe dus snel mee! Veel succes, hopelijk ben jij één van de winnaars…

1. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
2. Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
3. Zorg dat al je vrienden Screendependent leuk vinden én volgen.
4. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert je instemming.
5. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De wedstrijd duurt tot 11 mei 2020, 12 uur.
6. Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Het gevaarlijke en onvoorspelbare wedstrijdformulier

Jammer, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden op de hoogte gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *