Vooruitblik – Game of Thrones: seizoen 5

Game Of Thrones
© Home Box Office (HBO)

Maandagavond: iedereen voor de televisie, klaar om te kijken naar de langverwachte eerste aflevering van onze favoriete serie. Na alweer een jaartje wachten zijn de verwachtingen dermate hoog, zeker als je weet dat de gemiddelde kosten voor een aflevering van Game of Thrones op om en bij de 6 miljoen dollar liggen.

Eerlijk gezegd vind ik dat het allemaal stilletjes aan wel veel wordt… Wie is wie, wie is er nu slecht en wie is er nu goed, wie bevindt zich nu waar en wie heeft baat bij wat? Dat zijn allerlei vragen die me in deze aflevering te binnen schoten. Game of Thrones is momenteel één van de beste dingen die we kunnen rapen in het televisielandschap, maar ik hoop dan ook dat het concept niet uitgemolken wordt en de serie mag ophouden op het hoogtepunt.

Na het zien van de eerste aflevering, was ik nog steeds hongerig. Er is immers niet echt veel gebeurd. Ik ga niets verklappen, want er zullen vast en zeker nog lezers zijn die de aflevering nog gaan zien. Ik hoop alleen dat er in dit seizoen, dat volgens de makers D. B. Weiss en David Benioff het meest zou afwijken van de boeken tot nu toe, er eens echt een oorlog komt. Het einde van de eerste aflevering van het vijfde seizoen zou dat misschien wel eens kunnen bevestigen, maar we wachten allen in spanning af tot het moment daar is.

Het vijfde seizoen zal als elk jaar week te kijken zijn, ofwel via Telenets Play More ofwel even later via 2BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *