Uitgelichte film van de week – 20/04/2015

Avengers - Age of Ultron
© Marvel & Disney

Elke week licht ik een film uit die die week uitkomt. Vandaag is dat Marvel’s The Avengers – Age of Ultron.

Regie: Josh Whedon
Hoofdrollen: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo & Jeremy Renner

De grootste superheldenfilm die ooit gemaakt werd, The Avengers (2012), heeft na lang wachten eindelijk zijn vervolg. Iron Man, Thor, Black Widow, The Incredible Hulk, Captain America en Hawkeye bundelen opnieuw hun krachten om samen tegen het onrecht te vechten. Opnieuw ligt het lot van de wereld in hun handen en zullen ze moeten vechten alsof het hun laatste keer was. Het belooft een spectaculaire film te zijn, boordevol verassingen, actie en prachtige effecten. Allen daarheen dus!

0 reacties

 1. Hier ook wel een liefhebber van “The Avangers”.
  Vond het een héél leuke film, voor de onderliggende gedachte dat zelfs de meest goede bedoeling, fout kan uitdraaien…

    1. Jaaa woeehoeeee ik heb er ook al veeeel gezien hoor, maar ik probeer me nu alleen te concentreren op films die nu in de cinema zijn…Utopolis België wil me misschien sponsoren dus dan kan ik vaak naar de film hehe 🙂

     1. moet je zéker m’n logje van morgen bekijken, is een super film in mijn ogen, maar dat moet ieders smaak zijn hé 😉

     2. Het probleem is gewoon: er is te veel van alles… En zelfs wanneer we dan zo een gigantische blockbuster als “Fifty Shades of Grey” zien, waar enorm veel geld tegen aangesmeten wordt, zien we dat zelfs die film volledig verpest wordt… Heb je die ratings gezien? Volgende week ga ik es zelf oordelen… Want dat is zo raar? ZO veel reclame, ZO controversieel en dan is hij zo slecht?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *