Uitgelichte film van de week – 04/05/2015

 

Header (2)
© 2015 Kinepolis Film Distribution

Elke week probeer ik een interessante film uit te lichten. Deze week is dat Big Game, een op en top adrenalinestimulerende actie-avonturenfilm. Wil je dus deze week op dit weekend naar de bioscoop gaan en er op en top ontspannen? Overweeg dan zeker deze keuze.

Regie: Jalmari Helander
Cast: Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Felicity Huffman, Onni Tommila, Victor Garber

In het spectaculaire actie-avontuur Big Game ontsnapt de president van de Verenigde Staten (Samuel L. Jackson) ternauwernood aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig. Als hij met een vluchtcapsule in de uitstrekte bossen van Scandinavië landt, is de president aangewezen op hulp uit onverwachte hoek. Hij wordt namelijk gevonden door de jonge Oskari (Onni Tommola), die met pijl en boog in zijn eentje het bos ingestuurd is om zich te bewijzen als jager. Terwijl de CIA en het leger een gigantische zoektocht op touw zetten, is het aan de Finse tiener om de machtigste man ter wereld uit de handen van terroristen te houden.

Big Game speelt sinds gisteren in de Belgische zalen.

 

0 reacties

    1. Neee inderdaad ik ook niet! Maar ik had hem uitgelicht omdat er waarschijnlijk mensen zijn die Avengers: Age of Ulton al gezien hadden en dan toch nog een toffe film in de bioscoop konden gaan zien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *