Waar is hij toch mee bezig? – Screendependent-update

Hallo iedereen!

Het is alweer 2 dagen geleden dat er een nieuw blogberichtje online kwam. Wil dat dan zeggen dat ik niets meer doe? Neen hoor. Ik som even op weer ik momenteel allemaal mee bezig ben, zodat jullie weten waarom het af en toe langer duurt vooraleer er een nieuw berichtje aan komt waarbij jullie natuurlijk jullie handen kunnen aflikken.

Vlaamse series
Ten eerste wil ik graag zo snel mogelijk een recensie van de momenteel lopende Vlaamse reeksen zoals Nieuw Texas en Spitsbroers online zetten. Maar zoals jullie ook weten, zullen we moeten wachten tot deze volledig gedaan zijn. Ik probeer namelijk altijd een recensie te schrijven na de serie om zo een duidelijk totaalbeeld te schetsen. Die beide series zijn trouwens met de fantastische en knappe Frances Lefebure, die dé revelatie is van 2015 in het Vlaamse medialandschap. Hier schreef ik eerder al een berichtje over. Dat lees je hier. Leuk weetje: ik plaatste dit artikel op Twitter, en de diva herself likete dit. Leuk toch?

Nieuw Texas
© VRT & één

De Grote Screendependent Geruchtenmolen
Tot nu toe heb ik eigenlijk alleen maar blogberichten geschreven om zo mijn blog stilletjes aan wat bij te vullen. Maar nu wordt het tijd om hem wat “fine te tunen.” Probeer zeker een rechtsboven gebruik te maken van het menu. Hier kunnen jullie bijvoorbeeld snel kiezen om iets van films, series of algemeen te lezen. Bovendien staat daar ook een eigenaardig beestje: ‘De Grote Screendependent Geruchtenmolen.’ De bedoeling van dit onderdeel lezen jullie op die pagina zelf. Updates die daar komen, verschijnen jammer genoeg niet in mijn blogberichten, dus probeer ik jullie zo een beetje op de hoogte te houden. Heb je interesse in die pagina, check ze dan geregeld.

GERUCHTENMOLEN

De schrik van elke student: examens
Het academiejaar loopt op zijn einde en dan is het natuurlijk tijd voor examens. Het zal dus vanaf nu wat rustiger aan gaan. Ik heb namelijk een volle maand examens, maar dat neemt niet weg dat ik geregeld ga proberen hier en daar alles wat te updaten. Wil je mijn examenrooster zien?
EXAMENS

Facebook en Twitter
Vergeet zeker ook niet mijn pagina’s op Facebook en Twitter te volgen. Hier vinden jullie immers kleine snelle updates. Alles foto’s – ik heb immers toegang tot de perswebsites van een aantal filmstudio’s (Universal, Paramount en Sony) – komen daar ook op en worden vaak vergezeld van castingnieuws of andere aankondigingen. In het menu vinden jullie de rechtstreekse linken naar de Facebook- en Twitterpagina.

social netwerks

Ziezo, alles wat ik wilde zeggen is er uit. Heb je vragen of wil je reageren? Aarzel dan niet, Screendependent bijt niet.

Tot snel, met het laatste film- en serienieuws,
Screendependent
a.k.a. Xander Michels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *