Lee & Cindy C. – Het regiedebuut van meesterbrein Stany Crets

Vandaag loste Kinepolis Film Distribution de eerste trailer voor een gloednieuwe Vlaamse film. Lee & Cindy C. is een knotsgekke romantische tragikomedie met een resem aan bekende acteurs. Zo zien we Ann Van den Broeck, Bert Verbeke, Jaak Van Assche, Rik Verheye, Nico Sturm, Nathalie Meskens. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de film nog eens geregisseerd door een grote Vlaamse meneer: Stany Crets. Hoewel het zijn regiedebuut is, lijkt dit alvast een veelbelovende film te worden.

Het verhaal gaat als volgt: ‘Lee besluit zich te wijden aan een carrière in de rockmuziek. De muzikale kwaliteiten van zijn bandleden, tevens zijn jeugdvrienden, zijn echter niet bepaald indrukwekkend. Gelukkig krijgt hij steun van zijn nonkel Dolf, een derderangsclown met een drankprobleempje. Cindy C., een Vlaamse schlagerzangeres, wil haar carrière een nieuwe boost geven maar zit met een gewetensprobleem. Zij wil niet langer liegen en bedriegen in de klatergouden wereld van de showbizz. Wanneer Lee en Cindy elkaar per toeval ontmoeten, ontdekken ze bij mekaar een drang naar integriteit en waarheid. Een vonk springt over en de twee worden ondanks de wereld van verschil en een leeftijdskloof verliefd op elkaar. Om dichter bij elkaar te komen verloochenen ze hun eigen entourage, maar uiteindelijk ook zichzelf. Het komt tot een onvermijdelijke breuk…’

Het is dus een knotsgekke film boordevol rockdromen, schlagerpassie en onvoorspelbare liefde. Je kan hem gaan kijiken in de bioscoop vanaf 1 juli 2015. Bekijk alvast de trailer:

Bekijk ook een aantal exclusieve foto’s, verkregen dankzij Kinepolis Film Distribution.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ga jij hem kijken?

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *