Uitgelichte film van de week – 22/06/2015

Elke week probeer ik een interessante film uit te lichten. Deze week is dat Entourage, een film die volgt op de gelijknamige serie van HBO. De serie Entourage eindigde na acht seizoenen en bij wijze van afscheid beslisten de makers een film te produceren.

Regie: Doug Ellin
Cast: Kevin Dillon, Kevin Conolly, Adrien Garnier & Jerry Ferrera

Entourage vertelt het verhaal van de filmster Vincent Chase. Hij is getrouwd met een prachtige vrouw, die journaliste is. Chase voelt zich echter opgesloten in zijn leven en zou niets liever doen dan terug de ongetemde single te worden. Van de ene dag op de andere geven zijn vrienden Eric, Turtle en Johnny al hun verantwoordelijkheden op en geraken ze terug verzeild in het leven zoals voordien: het gevolg zijn van de filmster Vinny Chase. Natuurlijk loopt niet alles van een leien dakje. Vincent en zijn entourage beslissen deΒ positie van Ari, de baas van Warner Bros., te misbruiken om een science-fictionfilm ‘Hyde’ te maken, die geregisseerd wordt door Vinny en waarin hij ook zelf speelt. Het budget wordt enorm hoog voor de film, wat ervoor zorgt dat de positie van Ari en Chase in het gedrang komt. Wanneer ook de zoon van de financierder verzeild geraakt in het leven van Los Angeles, wordt alles enorm persoonlijk en dreigt de film een flop te worden.

Trailer #1

Trailer #2

Ga jij ‘Entourage’ in de bioscoop zien of wacht je toch liever tot de film op DVD of Blu-Ray beschikbaar is?

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *