Recente trailers die je zeker moet zien

De afgelopen week zijn er weer ongelooflijk veel trailers op ons losgelaten. 2016 belooft dan ook een jaar te worden met goede en verrassende films. Neem hieronder een kijkje en lees meer over de films die we eind dit jaar of ergens in 2016 mogen verwachten. Zit jouw favoriete film erbij?

Steve Jobs – in de bioscoop vanaf 6 januari 2016
Regie: Danny Boyle (Slumdog Millionaire, 127 Hours)
Genre: Biografie
Cast: Michael Fassbender, Sarah Snook, Katherine Waterston, Kate Winslet & Seth Rogen

In 2013 zagen we reeds een film, Jobs, die het leven van de vader van het gigantische Apple poogde te schetsen. Deze film was echter zeer middelmatig alsook de acteerprestaties van de acteur die in de huid van Jobs kroop, Ashton Kutcher. Doordat de regisseur Danny Boyle, die immers een Oscar won voor het uitmuntende Slumdog Millionaire (2008), kiest voor een topper als Michael Fassbender, lijkt ervoor te zorgen dat de film alvast een topper lijkt te worden. De vraag is natuurlijk hoe sterk het verhaal gaat zijn en hoe Fassbender de rol op zich neemt. Bekijk alvast de trailer en laat weten wat jij denkt van deze nieuwe Steve Jobs-film.

The Transporter Refueled – in de bioscoop vanaf ‘binnenkort’
Regie: Camille Delamarre (Brick Mansions)
Genre: Actie, thriller, criminaliteit
Cast: Ed Skrein, Gabriella Wright, Ray Stevenson & Loan Chabanol
Korte inhoud: Frank Martin, een voormalig lid van een speciale huureenheid, heeft momenteel een minder gevaarlijk leven. Dat is alleszins wat hij denkt: hij transporteert pakketjes voor verdachte personen. Wanneer zij vader (Ray Stevenson) hem bezoekt in het zuiden van Frankrijk, dreigt het ‘verzoeningsweekend’ helemaal anders af te lopen dan verwacht: hij krijgt bezoek van Anna (Loan Chabanol) en haar drie verleidelijke handlangsters. Ze willen samen met Martin dé bankoverval van de eeuw plannen. Zoals altijd moet The Transporter zijn vaardigheden gebruiken: zijn kennis van snelle auto’s en zijn behendigheid achter het stuur. Hij moet vluchten van een gevaarlijke Rus en moet meespelen in een gevaarlijk schaakspel, samen met een team van vrouwen dat uit is op wraak.

Dat Ed Skrein de succesvolle reeks Game of Trones verliet voor de hoofdrol in deze film als Frank Martin, lijkt ergens wel een beetje vreemd. Dankzij de reeks had hij immers een enorm groot acteur kunnen worden, zoals we nu zien bij Emilia Clarke en Kit Harington. Na het zien van de eerste trailer, werden de vermoedens alleen maar versterkt: The Transporter Refueled beloofde een zoveelste reboot te worden van een franchise die reeds lange tijd uitgestorven was. Toch doet deze tweede trailer de kijker meer verrassen en wekt hij ergens wel aandacht. Bekijk hem zelf en laat weten of jij de eerste film zonder Jason Statham zal gaan kijken in de bioscoop.

The Finest Hours – in de zalen vanaf 28 januari 2016
Regie: Craig Gillespie (Fright Night, Million Dollar Arm)
Genre: Drama, thriller
Cast: Ben Foster, Eric Bana, Chris Pine & Casey Affleck
Korte inhoud: In februari 1952 speelt er zich in New England (het Noord-Oosten van de VS) een erg tragische gebeurtenis af: een van de ergste stormen die de regio ooit zal kennen, passeert er langs de oostkust. Terwijl de zee woelt en de wind aan een vernietigende snelheid waait, beschadigt de storm een olietanker die ver verwijderd ligt van de kust van Cape Cod: de weersomstandigheden zorgen ervoor dat het schip letterlijk in twee wordt gerukt. Met een kleine reddingsboot trekken vier leden van de kustwacht erop uit om de meer dan dertig bemanningsleden te redden, die vastzitten op het snel zinkende wrak van de boot.

Goosebumps – In de zalen vanaf 23 december 2015
Regie: Rob Letterman (Shark TaleGulliver’s Travels)
Genre: Familie, horror, avontuur
Cast: Odeya Rush, Dylan Minnette, Halston Sage & Jack Black
Korte inhoud: Zach Cooper (Minnette) is verveeld met zijn situatie: zijn ouders hebben beslist te verhuizen van de sfeervolle drukke stad naar een saai klein dorpje. Wanneer hij echter het prachtige buurmeisje Hannah (Rush) ontmoet, blijkt het allemaal zo slecht nog niet te zijn. Toch is er iets raars aan de gang. Zach komt er achter dat de vader van Hannah de beroemde schrijver R.L. Stine (Jack Black) is, de auteur van de wereldwijde bestsellerserie “Kippenvel.” Deze man is echter zeer vreemd, maar daar blijkt een reden voor te zijn. De arme man is namelijk een gevangene in zijn eigen verbeelding: de monsters die hij in zijn boeken verzon en waardoor hij zo een succesvolle schrijver werd, zijn echt. Door de verschrikkelijke schepsels op te sluiten in hun boeken, probeert Hannah’s vader zijn lezertjes te beschermen. Wanneer de nietsvermoedende Zach per ongeluk alle monsters uit hun boek bevrijdt en ze het dorpje beginnen te teisteren, moeten Stine, Zach en Hannah in actie schieten: zij zijn de enigen die elk monster terug in de boeken kunnen opsluiten. Bekijk de trailer en laat weten wat jij ervan denkt!

Bridge of Spies – in de Belgische bioscopen vanaf 2 december 2015
Regie: Steven Spielberg
Genre: Drama, thriller
Cast: Alan Alda, Amy Ryan, Austin Stowel & Tom Hanks
Korte inhoud: James Donovan is een advocaat in Brooklyn. Wanneer hij midden in de Koude Oorlog van de CIA een haast onmogelijke opdracht krijgt, namelijk onderhandelen over de bevrijding van een Amerikaanse piloot, krijgt hij het erg benauwd. Het verhaal is gebaseerd op een gelijknamig boek en op waargebeurde feiten: het verhaal van een man die alles riskeerde om alles tot een goed einde te brengen. Bekijk de trailer en voel de spanning in Bridge of Spies, de volgende kaskraker van regisseur Steven Spielberg.

Wat denk jij van deze trailers? Welke film(s) zal jij zeker en vast gaan kijken op het grote doek? Laat het weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *