Terug Naar Morgen – een verrassend liefdesverhaal

In eerdere artikels schreef ik reeds vol enthousiasme dat 2015 een hoogjaar zou zijn voor de Vlaamse filmindustrie. Met Lee & Cindy C., momenteel in de bioscoop, Wat Mannen Willen en Café Derby, die we later dit jaar kunnen gaan bezichtigen, zullen we weer het hele najaar gebiologeerd naar het Vlaamse acteertalent op het grote witte doek staren. Een film waar ik echter naast had gekeken, was deze Terug Naar Morgen. Net zoals de andere films is het er weer één die een mooie cast wist te strikken.

De film gaat over Viktor. Hij is een bekende wetenschapper die al zijn hele leven gelukkig is met de knappe Lena. Dat ondanks een tragisch ongeval dat ze meemaakten tijdens hun jeugd. Samen met zijn slimme en enthousiaste assistent Titus doet hij op een dag een baanbrekende ontdekking: dankzij hun onderzoek slagen ze erin mails te sturen naar het verleden. Wanneer Viktor het in zijn hoofd haalt om het verleden van Lena te veranderen kan hij zich niet inhouden en drukt hij op ‘send’.Maar zoals iedereen weet, zijn er een aantal risico’s verbonden aan het veranderen van het verleden, hoe klein die veranderingen ook zijn. Terug Naar Morgen is een verassend én niet zo toevallig liefdesverhaal. Het gaat over het geluk in eigen handen nemen, over het lot en toeval, maar vooral over… het te snel op ‘send’ willen drukken.

Regisseur en schrijver Lukas Bossuyt wist een aantal mooie namen te strikken voor zijn film. Zo zullen we Koen De Graeve, Matteo Simoni en Robrecht Van Thoren zien schitteren, naast Karina Smulders, Charlotte Anne Bongaerts en Bart Hollanders. De film lijkt een erg aangename toon te hebben en bovendien is het erg interessant dat er een sci-fi getinte film tevoorschijn komt, en dan nog van Vlaamse makelij. Vanaf 30 september kunnen we deze prent gaan bekijken, maar als je niet kan wachten, bekijk hier onder dan zeker de trailer en enkele exclusieve foto’s, verkregen dankzij Kinepolis Film Distribution.

Foto’s

Deze slideshow vereist JavaScript.

Trailer

Zal jij ook deze ‘Terug Naar Morgen’ in de zalen gaan kijken? Laat het weten!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *