FILMTIPS: Uitgelichte films van de week – 27/07/2015

Deze week komen er weer een paar interessante films uit. Ga je deze week dus naar de bioscoop en weet je niet goed welke film je nu wil gaan kijken? Laat je dan hier even overtuigen.

Paper Towns – vanaf 29 juli in de bioscoop
Regie: Jake Schreier
Cast: Cara Delevingne, Nat Wolff, Austin Abrams & Halston Sage
Genre: Drama, romantiek & mysterie
Distributie: 20th Century Fox

Paper Towns vertelt het verhaal van Quentin (Nat Wolff) en zijn buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol is op mysteries, dat ze er zelf een geworden is. Wanneer Margo Quentin meeneemt op een nachtelijk avontuur, verdwijnt ze plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet trachten te ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde van echte vriendschap en ware liefde is. ( © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation)

Self/less – vanaf 29 juli in de bioscoop
Regie: Tarsem Singh (debuut)
Cast: Ryan Reynolds, Ben Kingsley, Matthew Goode & Victor Garber
Genre: Sci-fi, mysterie, thriller
Distributie: Entertainment One Benelux

In Self/less Maken we kennis miljardair Damian (Kingsley). Helaas zit niet alles in zijn leven mee en is hij terminaal ziek. Via een experiment krijgt hij de kans om onsterfelijk te worden. Wetenschappers willen zijn ziel en persoonlijkheid overzetten naar het lichaam van een jongere man (Reynolds). Uiteraard lijkt dit allemaal een utopie en eindigt de droom van eeuwig leven in een heuse nachtmerrie: eerst lijkt alles goed te gaan, maar wanneer hij visioenen krijgt die uit een ander leven lijken te komen, raakt de man verstrikt in twee verschillende werelden. Hoe meer hij probeert te begrijpen, hoe meer mensen er een stokje voor willen steken. Lukt het de arme miljardair om zijn leven terug te vinden en de waarheid aan het licht te brengen?

Pixels – in de bioscoop vanaf 29 juli
Regie: Chris Columbus
Cast: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad & Brian Cox
Genre: Sci-fi, actie, komedie
Distributie: Sony Pictures Releasing

In Pixels wordt de Aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-Man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper vraagt zijn vriend Sam Brenner, ex arcade gaming kampioen, om hulp. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden.

Lees meer over Pixels in dit artikel.

Welke film wil jij deze week zeker gaan kijken? Welke ziet er interessant uit? Laat het ons weten!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *