Winactie van 4 tot 11 augustus – Mission Impossible: Rogue Nation

Helaas, je bent te laat voor deze wedstrijd. De winnaar is bekend en mag dus samen met iemand naar deze Mission Impossible: Rogue Nation in een bioscoop naar keuze gaan kijken. Proficiat, Jakob D’herde.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing België organiseert Screendependent een nieuwe leuke wedstrijd. We geven één duoticket weg voor dé actieprent van dit jaar: Mission Impossible: Rogue Nation.

Wat moet je doen?
Je hoeft helemaal niet veel te doen. Om deel te nemen, bevestig je hier je deelname. Wie weet ben jij de winnaar en kan jij samen met je lief, vriend, vriendin, broer, zus of eender wie naar deze actiefilm gaan kijken in jouw favoriete bioscoop.

Over de film:
Ethan en zijn team aanvaarden de onmogelijke missie om het Syndicaat, een internationale misdaad organisatie die het IMF wil vernietigen, uit te schakelen. Naast Ethan (Cruise) zien we zijn trouwe teamleden, Benji (Pegg) en William (Renner), opnieuw verschijnen. De film zal in de Belgische zalen spelen vanaf 5 augustus en jij kan hem samen gaan kijken dankzij Screendependent. Bekijk hier de officiële trailer én enkele exclusieve foto’s.

Volg Mission Impossible op Twitter: http://bit.ly/18PEfvg
Like de pagina van Mission Impossible op Facebook: http://on.fb.me/18PnL6k
Bezoek de officiële website: http://bit.ly/1GEtKGy

Deze slideshow vereist JavaScript.

0 reacties

  1. Hoelang is het duoticket geldig? Ik ben namelijk aan het twijfelen om mee te doen. Ik zou zeker mijn kans willen wagen, want ik heb de vorige Mission Impossible-films allemaal gezien en ben wel benieuwd naar deze nieuwe film. Maar zowel mijn vriend als ik hebben enkele herexamens in het vooruitzicht, waardoor we weinig tijd zullen hebben tot begin september. En het zou zonde zijn als ik win, maar we niet kunnen gaan. Daarmee mijn vraag.

    1. Wel… Ik denk dat we met zo een super internationale release zoals onlangs Jurassic World wel zeker kunnen zijn dat de film minstens een dikke maand deze film zullen kunnen gaan kijken hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *