Prison Break komt terug – een nieuwe uitbraak?

© 2015 FOX
© 2015 FOX

Spetterend nieuws voor de fans van de serie over Michael Scofield en zijn broer Lincoln Burrows. Dan hebben we het inderdaad over de hitserie Prison Break. De bazen van Fox, de grote mediamagnaat achter deze serie, heeft namelijk officieel een vervolg aangekondigd op de reeks. En hou je vast: Dominic Purcell en Wentworth Miller, respectievelijk Lincoln en Michael, zijn helemaal terug.

Volgens de makers van de serie zal het een soort van sequel worden. We ontmoeten de personages van Purcell en Miller terug, een paar jaar na de gebeurtenissen van het laatste seizoen. Het staat dus zeker vast dat beide acteurs terugkeren, hoewel het erg vreemd is. We zagen toch allemaal wat er met Scofield gebeurde in het laatste seizoen? Naast de broers, zullen we ook een aantal iconische acteurs terug zien.

We zagen Scofield dus sterven in de laatste afleveringen van de serie. Dan rijst natuurlijk de vraag of de makers van de nieuwe reeks die gebeurtenissen gewoon zouden negeren. Het lijkt vanzelfsprekend dat dat niet echt mogelijk is. We hebben immers al vaak gezien (voorbeeld: Letty uit de succesvolle Fast & Furious-reeks) dat belangrijke personages sterven, maar dat later blijkt dat ze toch niet zo dood waren als het leek. De twee broers zijn dus nog steeds ‘alive and kicking.’

Schrijver Paul Scheuring zal terugkeren om de nieuwe afleveringen te pennen. Hoewel hij niet betrokken was bij het laatste seizoen omdat hij andere plannen had met de personages, zal hij dus nu wel weer het lot bepalen van de broers en hun kompanen. Schrijvers, regisseurs en Fox zelf zijn allen erg opgewonden over de nieuwe reeks. We zullen verhalen zien van personages die we reeds zagen, zoals de gevaarlijke T-Bag. Weet je nog: hij verloor zijn hand. Of we in de serie ook een echte ‘prison break’ gaan zien, dat valt nog af te wachten. Prison Break is natuurlijk maar gewoon een titel.

De nieuwe Prison Break-reeks wordt momenteel ontwikkeld. Maar Fox bestelde inneens een seizoen van 10 afleveringen, waarin we dus de broers Lincoln en Michael én een aantal oude bekenden weer zullen terug zien.

Wat denk jij van dit serie-nieuws? Welk personage wil jij zien terugkeren? Laat het weten!

© 2015 FOX
© 2015 FOX

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *