Screendependent-update – Screendependent gaat niet onopgemerkt voorbij

Het is zomer, het is warm én de herexamens komen eraan. Toch zit ik niet stil en probeer ik Screendependent steeds up-to-date te houden. Lees hier een aantal weetjes en enkele dingen die nieuw zijn.

Uitbreiding van de samenwerkingen
Deze maand was erg bewogen. Er was in de filmwereld niet veel te beleven, maar dit betekent niet dat ik niet op zoek ben gegaan naar nieuwe samenwerkingen. Nieuw deze maand zijn Sony Pictures Home Entertainment, 20th Century Fox Home Entertainment en de kleinere maar uiterst interessante distributeurs Lumière en Paradiso Filmed Entertainment. Er zullen dus volgend schooljaar – ja, ik denk in schooljaren – meer recensies komen én meer wedstrijden. Al de distributeurs en zenders waarmee ik momenteel samenwerk vind je onder de pagina ‘Mogelijk dankzij…’

© De Filmkijker
© De Filmkijker

Screendependent valt op
Wat is het leuk om na een dikke drie maanden bloggen hier en daar wat reacties te krijgen. Zo was er deze maand het artikel van de andere filmblogger, De Filmkijker, die me enkele vragen stelde en me dus in een artikel in de spotlight plaatste. Enorm bedankt hiervoor! Lees het artikel hier en vergeet niet hem te volgen op zijn Facebook en Twitter.

© Way To Blue
© Way To Blue

Daarnaast werd ik ook vermeld in de wekelijkse nieuwsbrief van internationaal PR-bureau Way To Blue. Met hen werk ik een kleine week samen, maar ze waren meteen erg enthousiast. Ook hen wil ik via deze weg bedanken. De nieuwsbrief werd immers verstuurd naar al hun klanten, die belangrijke mensen in de filmwereld zijn. De nieuwsbrief en dus de Screendependent-vermelding lees je hier.

En natuurlijk wil ik eerst en vooral al de trouwe lezers bedanken, want zonder jullie was Screendependent al helemaal niet mogelijk geweest. Blijf volgen, blijf lezen want Screendependent stopt niet!
Like Screendependent op Facebook.
Volg Screendependent op Twitter.

Wat denk jij van Screendependent of wil je misschien iets kwijt? Laat het zeker weten!

0 reacties

 1. Leuk dat je in de nieuwsbrief van Way to blue bent vermeld! Echter, ik sta al een poosje op de mailinglijst, maar ik heb deze nog nooit gezien! 😛

 2. Wauw! Dit is echt wel cool 😉 Goed bezig! Ik vind Screendependent echt een toffe blog. Het ziet er allemaal professioneel uit en alles wordt heel goed uitgeschreven.
  Vraagje: Hoe kom jij aan die samenwerkingen? Daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar 😉

  1. Bij mij kwam het allemaal vanzelf! Ze zien je blog en willen met je samenwerken! Wat je ook kan doen is erg zelfzeker mails beginnen sturen naar iedereen, maar misschien kom je dan war arrogant over… Succes! 🙂

   1. Wat tof voor je 😉 Wat houden die samenwerkingen dan eigenlijk in? Krijg je een paar primeurs of gratis tickets ofzo?
    Zelf ga ik niet rondmailen hoor 😉 Mijn blog is eerder algemeen en dus niet uitsluitend rond een bepaald thema als films, dus naar samenwerkingen met filmstudio’s ben ik niet op zoek 😉

    1. Wel ik krijg recensie-exemplaren (dus dvd’s of blu-rays), ik mag naar persvisies en zoals nu krijg ik bijvoorbeeld een duoticket om weg te geven! Doe trouwens zeker mee met de wedstrijd! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *