Winactie van 10 tot 17 augustus – The Divergent Series: Insurgent

Helaas! Je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn op de hoogte gebracht. Blijf Screendependent volgen om op de hoogte te blijven van onze artikels, recensies en wedstrijden.

Screendependent kondigt een nieuwe wedstrijd aan. In samenwerking met Belga Home Videos geeft Screendependent drie DVD’s van de kaskraker The Divergent Series: Insurgent weg. Heb je zin om nog eens een avondje met een kommetje chips en een goed gevuld glas cola naar een goede film te kijken? Doe dan zeker mee!

Ik wil winnen, maar wat moet ik doen?
Wel, geen paniek. We vragen je geen schiftingsvraag zoals “Hoeveel deelnemers zullen er zijn op 17 augustus 2015?”. Vul gewoon hier kort je gegevens in en wanneer jij wordt getrokken als de winnaar, contacteren we je voor meer gegevens. Veel succes!

Over The Divergent Series: Insurgent
In 2014 maakten we reeds kennis met het wereldwijde fenomeen Divergent. Dit jaar konden we op het witte doek gaan kijken naar het vervolg Insurgent. Zag je de film nog niet en sta je te popelen om te zien welke gevaren Tris, Four en de anderen allemaal moeten trotseren? The Divergent Series: Insurgent is pas verkrijgbaar op DVD, blu-ray en video-on-demand vanaf 19 augustus, maar Screendependent geeft er nu reeds weg. De recensie van de film vind je hier.

© 2015 Summit Entertainment & Belgafilms
© 2015 Summit Entertainment & Belgafilms

In The Divergent Series: Insurgent staat er veel op het spel voor Tris. In de ruïnes van het futuristische Chicago gaat ze op zoek naar bondgenoten en antwoorden. Tris en Four zijn op de vlucht, opgejaagd door Jeanine, de leidster van de machtsbeluste elite van de factie Eruditie. In een race tegen de tijd moeten ze te weten komen waarom de familie van Tris zich heeft opgeofferd en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om hen tegen te houden. Achtervolgd door keuzes uit haar verleden probeert Tris wanhopig haar geliefden te beschermen. In hun zoektocht naar de waarheid krijgen ze af te rekenen met de ene uitdaging na de andere. (© Belgafilms)

© 2015 Summit Entertainment & Belgafilms
© 2015 Summit Entertainment & Belgafilms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *