Recente trailers die je gezien moet hebben

De film- en seriewereld bereid zich voor op een erg interessant filmjaar 2016. Maar ook in het najaar van 2015 zien we heel wat interessante titels de revue passeren. In de afgelopen weken zagen we dan ook een aantal coole nieuwe trailers op het internet verschijnen. Hier een oplijsting van de trailers die je gezien moet hebben.

The Last Witch Hunter – In de bioscoop vanaf 21 oktober 2015
Regie: Breck Eisner
Cast: Vin Diesel, Rose Lesley, Michael Caine & Elijah ‘Frodo’ Wood
Genre: Fantasy, actie, avontuur
Distributeur: Belga Films

De wereld zoals we ze nu kennen kent nog steeds enorm veel geheimen. Maar niets is zo angstaanjagend als het besef dat er nog steeds heksen onder ons leven. De boosaardige en bovennatuurlijke schepsels willen onze wereld door de Zwarte Dood laten inpalmen. Al eeuwenlang hebben de dappere heksenjagers de bovennatuurlijke vijand proberen uit te roeien, maar alles werd rustiger wanneer Kaulder de machtige Heksenkoninging en het grote deel van haar volk wist uit te roeien. Vlak voor ze stierf, sprak ze over Kaulder een verschrikkelijke vloek uit: hij zou eeuwig leven. Daardoor zou Kaulder nooit in het hiernamaals herenigd kunnen worden met zijn vrouw en dochter. Sinds de dag van die vloek loopt de man hier rond, op zoek naar de laatste heksen. Ook vandaag ontloopt hij zijn taak niet en is hij nog de allerlaatste heksenjager op onze planeet. Hoewel het gevaar aanzienlijk geweken leek, is niets minder waar: de Heksenkoningin is herrezen, furieuzer dan ooit. Ze ontketent een magistrale strijd die het voortbestaan van de mens in het gedrang brengt.

The Hateful Eight – In de Vlaamse zalen vanaf 7 januari 2016
Regie: Quentin Tarantino
Cast: Kurt Russel, Samuel L. Jackson, Bruce Dern & Jennifer Jason Leigh
Genre: Western
Distributeur: Entertainment One Benelux

We situeren ons in het ijskoude winterse Wyoming, ten tijde van de Burgeroorlog. Acht gevaarlijke premiejagers geraken door een sneeuwstorm verdwaald en vinden hun route niet meer. Door toeval belanden ze allen samen in een afgelegen paatsje én dat brengt desastreuze gevolgen met zich mee. The Hateful Eight is de achtste film van de meesterlijke regisseur Quentin Tarantino, die eerder verantwoordelijk was voor de enorme successen van Kill Bill, Django Unchained en Inglorius Bastards.

The Transporter Refueled – In de Belgische zalen vanaf 30 september 2015
Regie: Camille Delamarre
Cast: Ray Stevenson, Gabriella Wright, Loan Chabanol & Ed Skrein
Genre: Crimineel, actie, thriller
Distributeur: Belga Films

Frank Martin is een voormalig lid van een speciale eenheid, die nu een erg rustig leventje heeft in het zuiden van Frankrijk. Als werk levert hij pakketjes van en aan nogal merkwaardige personen. Wanneer zijn vader hem komt bezoeken, wordt hun vader-zoonmoment onderbroken door de femme fatale Anna en haar drie verleidelijke handlangsters. Samen met de getalenteerde chauffeur willen ze de bankkraak van de eeuw op poten zetten. Frank moet zijn expertise en kennis van snelle auto’s, zijn behendigheid achter het stuur en de vrouwen gebruiken om een Russische vijand te ontvluchten. Maar het gevaarlijkste van al is dat hij één van de spelers is in een enorm gevaarlijk schaakspel…

Victor Frankenstein – Op het witte doek vanaf 13 januari 2016
Regie: Paul McGuinan
Cast: Andrew Scott, Jessica Brown Findlay, Daniel Radcliffe & James McAvoy
Genre: Drama, horror
Distributeur: 20th Century Fox

De enorm intelligente Victor Frankenstein onderzoekt samen met zijn – minstens even slimme – assistent Igor Strausman alles over onsterfelijkheid. Ze hopen de mensheid op die manier te helpen. Maar Victors experimenten die uit het onderzoek voortvloeien, gaan te ver en zijn obsessie resulteert in afschuwelijk angstaanjagende gevolgen. Alleen zijn assistent én vriend Igor kan Frankenstein nog redden van de gekheid en van zijn schepsels die elke verbeelding tarten.

Welke trailer spreekt jouw het meeste/minste aan? Laat het weten en zeg ook zeker waarom!

0 reacties

  1. Maar geen series? Er zijn geweldige trailers van Doctor Who 🙂 Dat wordt echt een leuke serie.

    Verder is alleen The Hateful Eight een film waar ik naar uitkijk. De rest .. mwah. Maar dat geeft niet. Ik ben wel blij dat er niet elke week een film is die ik per se in de bioscoop wil zien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *