Winactie van 10 tot 17 september – Intruders: Seizoen 1

© Just Entertainment
© Just Entertainment

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn op de hoogte gebracht. Proficiat, Joos Demeulenaere en Ilse Peeters. Jullie wonnen de DVD-box van Intruders. De derde winnaar wenste anoniem te blijven. Veel plezier ermee!

Screendependent kondigt een nieuwe wedstrijd aan. In samenwerking met Just Entertainment geeft Screendependent drie DVD’s van een wel erg interessante reeks weg: de BBC America-productie Intruders. Wil je nog eens helemaal meegesleurd worden in een spannend verhaal? Doe dan zeker mee!

© BBC America
© BBC America

Ik wil winnen! Wat moet ik dan doen?
Meedoen is super gemakkelijk. Vul even snel via dit formulier je gegevens in. Op 17 september om 12:00 loopt de wedstrijd af en worden de winnaars op een eerlijke manier gekozen. Aarzel niet, waag je kans en wie weet krijg jij de serie binnenkort in je brievenbus.

Over de reeks
Intruders is een spannende reeks van het huis achter de hitserie Orphan Black. In deze serie maken we kennis met Jack Whelan, een op pensioen gestelde detectieve. Wanneer zijn vrouw niet meer is wie ze vroeger was, lijkt het leven van de man helemaal op zijn kop te staan. Hij besluit alles zelf te onderzoeken en komt er achter dat zijn vrouw lid is van één of andere obscure sekte. Zijn onderzoek wordt echter gevaarlijker en gevaarlijker. Als dat maar goed afloopt…

Sinds 28 april 2015 is deze reeks te koop. Screendependent kan dus drie exemplaren weggeven. Kijk alvast de onderstaande trailer en waag je kans! Lees zeker ook onze recensie van de serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *