Nieuw op Netflix vanaf 20 november – Marvel’s Jessica Jones

Het is bekend dat Marvel naast de superhelden op het witte scherm, ook een aantal superhelden in petto heeft voor het scherm in onze huiskamer. In een exclusieve samenwerking met Netflix zal de comicgigant Marvel, overigens een onderdeel van de magnaat Disney, jaarlijks op de proppen komen met een nieuwe superheldenreeks. Zo zagen we in 2015 het enorm geprezen Marvel’s Daredevil. Na deze succesreeks over de blinde advocaat, komt Netflix snel weer met een nieuwe reeks: Marvel’s Jessica Jones. De wereldwijde première van de superheldenreeks staat gepland voor 20 november 2015. Yesss, onhouden maar!

Deze nieuwe reeks is dus de tweede epische live-actionserie die exclusief op Netflix te zien zal zijn. Zoals eerder verduidelijkt, was Marvel’s Daredevil de eerste reeks in deze nieuwe Marvelgolf. In 2016 mogen we dan nog twee andere reeksen verwachten. Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist zullen in dat jaar hun opwachting maken. De vier reeksen zullen uiteindelijk resulteren in een spannende climax, een nieuwe groep superhelden, die we samen zullen zien in de reeks Marvel’s The Defenders.

© 2015 Netflix, Inc.
© 2015 Netflix, Inc.

Veel geeft Netflix over deze Jessica Jones nog niet prijs. De serie zou ons een spannende blik gunnen in het leven van Jessica Jones, één van Marvel’s jongere personages. In de reeks wordt de jonge vrouw zowel geconfronteerd met haar innerlijke demonen als met die van de harde buitenwereld. Jessica Jones heeft net een korte periode door het leven gelopen als een echte superheld, maar daar is nu een einde aangekomen. Ze probeert de draad van het dagelijkse en gewone leven weer op te pikken en doet dat als detective in The Big Apple. Natuurlijk gaat niet alles zoals ze het zou willen en blijkt dat ze al snel met haar verleden geconfronteerd zal worden.

Marvel’s Jessica Jones wist een erg indrukwekkende cast te strikken. Zo zien we Krysten Ritter als Jessica Jones. Deze actrice kennen we van rollen in Breaking Bad en het recentere Big Eyes (2014). Naast haar staan onder meer Mike Colter (Man in Black III, The Following) en Carrie-Ann Moss (Trinity uit The Matrix-trilogie).

Deze nieuwe reeks belooft alvast eentje te worden om naar uit te kijken. Wil je al een beetje genieten van deze kersverse foto’s van de reeks? Ben je ook benieuwd naar de eerste teaser? Kijk dan snel!

Deze slideshow vereist JavaScript.

© 2015 Netflix, Inc.
© 2015 Netflix, Inc.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *