Winactie van 22 tot 29 september – Everest

Helaas, je bent net te laat. De winnaars zijn gekozen, hebben een mail gekregen en de prijzen worden zo snel mogelijk opgestuurd. Proficiat, E. Ronsmans en M. Faes. We wensen jullie veel kijkplezier.

Pak je maar snel in, want we gaan helemaal naar de top van de Mount Everest waar het ijzig koud is. Niet echt natuurlijk, maar dat is wel de reis die je maakt als je binnenkort naar Everest gaat kijken. Misschien kan jij dat wel dankzij Screendependent, want wij mogen dankzij Universal Pictures België twee duotickets voor deze blockbuster van formaat weggeven. Jij waagt toch ook je kans?

Over de film
De indrukwekkende film Everest, vanaf 23 september in alle bioscopen, is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken. De film brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die terecht komen in één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven. Bekijk snel deze trailer

In de film zien we bijna alleen bekende gezichten. Zo schitteren in Everest onder andere Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal. En voor je het nog eens vraagt: ja, allemaal in één film! Bovendien is Everest geregisseerd door Baltasar Kormákur, die we kennen van 2 Guns en Contraband. De film is op locatie in Nepal opgenomen bij de Everest en in de Italiaanse Alpen. Daarnaast werd er ook opgenomen in de Cinecittà Studios te Rome en in de Pinewood Studios in Engeland.

Wat moet ik doen om een kans te wagen?
Een kansje wagen is helemaal niet moeilijk. Vul gewoon even je gegevens in in dit formulier en wij contacteren je als je na afloop van de wedstrijd als winnaar wordt gekozen. Laat je alvast warm maken – of natuurlijk juist helemaal koud – door de volgende foto’s van de film. De film is vanaf 23 september te zien in jouw bioscoop

Deze slideshow vereist JavaScript.

© 2015 Universal Pictures
© 2015 Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *