Adventure Time: ontsnap even uit de stress

© 2015 Cartoon Network.
© 2015 Cartoon Network.

Vanaf vandaag zijn er op Cartoon Network nieuwe afleveringen te zien van het immens succesvolle Adventure Time. Heb je zin om na je schooldag even te ontspannen alvorens aan je huiswerk te beginnen? Of heb je een drukke dag achter de rug en kan je wel even een boost gebruiken? Spurt dan om 18 uur naar je zetel en zet de televisie aan, want dan wordt het startschot gegeven voor de nieuwe afleveringen.

Adventure Time is een serie voor jong en oud. De grappige avonturenreeks zit immers vol verwijzingen naar de hedendaagse popcultuur, wat ervoor zorgt dat er voor ieder wat wils is. Daarnaast zijn er ook subtiele toespelingen op een aantal volwassen onderwerpen die in een mooie mix van kleurrijke animaties en surrëele humor gegoten worden. Bij jong en oud is Tijd Voor Avontuur of Adventure Time erin geslaagd om een stukje van de dagelijkse televisie-avond in te palmen.

© 2015 Cartoon Network.
© 2015 Cartoon Network.

In Tijd voor Avontuur reizen we naar het mysterieuze maar betoverende Land van Ooo. Daar maken we kennis met de kleine Finn en zijn beste vriend Jake, een lieve hond. Samen beleven de twee vele avonturen. De reeks is gecreëerd door Pendleton Ward, die we eerder aan het werk zagen als storyboard artist bij The Marvelous Misadventures of Flapjack. Tijd Voor Avontuur vond zijn inspiratie in verscheidene games, televisieseries en films en we zullen ook vaak verwijzingen zien naar populaire shows of producenten, zoals Nintendo of Star Wars. Zij worden regelmatig aangepakt in deze komische reeks. Deze Cartoon Network-productie wist reeds één Emmy Award in de wacht te slepen en kon in de categorie ‘Children’s International’ ook een BAFTA winnen. Bekijk snel de trailer van het zesde seizoen van de reeks en laat je helemaal door de reeks inpakken.

Kijk jij Adventure Time reeds of wil je de grappige animatiereeks een kans geven? Laat het weten en vergeet zeker niet achter te laten wat jij van de reeks denkt.

© 2015 Cartoon Network.
© 2015 Cartoon Network.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *