De eerste film van ‘Game of Thrones’ komt er (misschien) aan

Kit Harington als Jon Snow in The Battle of Hardhome © HBO
Kit Harrington als Jon Snow in The Battle of Hardhome © HBO

De fans van de razendpopulaire reeks Game Of Thrones mogen weer op het puntje van hun stoel gaan zitten. Volgens heel wat internationale en nationale media zouden de makers van de reeks nu ook een film plannen. Dat werd gisteren de wereld ingestuurd, maar vandaag meldt De Morgen al dat het gaat om een verkeerd begrepen uitspraak van George R. R. Martin, de vader van de hele reeks.

Cersei en Jaime Lannister © HBO
Cersei en Jaime Lannister © HBO

Martin, die ijverig aan het schrijven is aan de volgende boeken van de reeks, zou op een soort van HBO-feestje zijn mond voorbijgepraat hebben. Ook zou er gezegd zijn dat de man er zich niet mee zou bemoeien en dat hij alles zou laten komen zoals het komt. Zoals iedereen weet is Martin ook actief als producer voor de HBO-reeks en schreef hij zelfs enkele episodes van de fenomenale reeks. Momenteel focust de 67-jarige schrijver zich compleet op het zesde boek in de reeks, The Winter Winds. Toch moeten de fans niet hopen dat de film er snel zal komen. Volgens Martin zouden producers D.B. Weiss en David Benioff er zich mee bezig moeten houden, aangezien hij er zelf amper de tijd voor heeft.

Vandaag liet The Huffington Post echter aan de wereld weten dat Martin verkeerd geciteerd zou kunnen zijn en dat er misschien van het hele verhaal niets waar zou zijn. De fantasierijke Martin reageerde echter in de Amerikaanse media en zei dat er zeker over een film gesproken wordt, maar dat er nog op geen enkel vlak concrete plannen zijn.

Wat denk jij van een film van Game Of Thrones? Wat zou jij dan in de film willen zien gebeuren? Laat het ons weten door hieronder te reageren.

Peter Dinklage als Tyrion Lannister © HBO
Peter Dinklage als Tyrion Lannister © HBO

0 reacties

  1. Ik vind de afleveringen per stuk al een film 🙂 Ik weet het niet. Misschien is het leuk om na 8 seizoenen af te sluiten met een spektakelfilm. Who knows…

    1. Ja, misschien. HBO probeerde het al met Entourage (2015), maar dat was ook niet echt een succes. Ik denk alleen dat een film inderdaad weinig meer gaat kunnen bieden. Zoals je zegt zijn de afleveringen op zich al kleine filmpjes. Waarin zal de film zich dan toch kunnen onderscheiden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *