Winactie van 30 november tot 7 december – Red Machine

Helaas, je bent een beetje te laat! De winnaars werden verwittigd en de DVD’s zijn opgestuurd. Hou Screendependent in het oog, want er zullen snel nieuwe leuke wedstrijden online staan.

Het is weer zover! De Sint komt eraan en de feestdagen komen ook weer dichterbij. Daarom geeft Screendependent deze week, samen met Splendid Film Benelux, drie keer één DVD van Red Machine (2015) weg. Wil je jezelf trakteren op een leuke film of wil je iemand verrassen met een spannende thriller? Waag dan zeker je kans! Wie weet wordt jij wel de winnaar.

Over de film: Red Machine
Red Machine is een spannende surival-thriller die zich in een donker bos afspeelt. Wanneer Rowan (James Marsden) terugkeert naar zijn voormalige woonplaats, merkt hij dat de bossen door een huiveringwekkende grizzlybeer geterroriseerd worden. Wanneer de doofstomme Michelle echter in het bos verdwijnt, moet Beckett, de broer van Rowan, in actie schieten. Samen met zijn collega gaat hij opzoek naar zijn vriendin. Wanneer ze echter terug herenigd zijn, wordt het trio achternagezeten door de ‘Red Machine’. Ondertussen is ook jager Douglas op pad.

Red Machine is vast en zeker een interessante film. Zo zien we heel wat bekendere namen verschijnen. In de film spelen onder andere James Marsden, Thomas Jane en Billy Bob Thornton. En dat samen met het leuke verhaal, moet je toch absoluut interesseren? Doe zeker snel mee!

Hoe doe ik mee?
Meedoen is echt niet moeilijk! Klik gewoon op deze link en volg de aanwijzingen. We vragen enkel je e-mailadres zodat we na afloop van de wedstrijd contact kunnen opnemen voor de rest van je gegevens. Doe snel mee! Op 7 december rond 12:00 maken we de drie gelukkige winnaars bekend.

cover
© 2015 Splendid Film Benelux

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *