Kerst- en eindejaarstrailers die je niet mag missen

Eerst en vooral aan iedereen een bijzonder mooi kerstfeest gewenst. Over een aantal dagen zit ook 2015 erop. Terwijl we nog kunnen nagenieten van al het lekkere eten, mogen we ook enorm tevreden terugkijken op het best indrukwekkende filmjaar dat 2015 was. Zo werden we getrakteerd op knallers als Mad Max: Fury Road, Star Wars: The Force Awakens, The Avengers: Age of Ultron en keerden we terug naar het reusachtige dinopark in Jurassic World. Er was amusement en entertainment voor iedereen en ook de Vlaamse films als D’Ardennen en Black deden het enorm goed. We gaan en gingen massaal naar onze favoriete blockbusters kijken en keken wanhopig uit naar de release van het nieuwe ruimte-avontuur dat Star Wars is. Maar ook 2016 heeft bijzonder veel te bieden. Het is een jaar waarin we geen enkel moment op onze honger zullen blijven zitten. De afgelopen weken werden er heel wat knallers van trailers op ons los gelaten. Hier en overzicht van de coolste blockbuster-trailers die recent op ons werden losgelaten en die je in 2016 mag verwachten.

Fantastic Beasts and Where to Find Them – Release: 16 november 2016
Regie: David Yates
Cast: Colin Farrel, Katherine Waterston, Ezra Miller, Ron Perlman & Eddie Redmayne

In deze uitbreidende film – dus geen sequel of prequel – van het Harry Potter-universum ontmoeten we tovenaar Newt Scamander. We bevinden ons 70 jaar voor Harry Potter Scamanders boek op Zweinstein leest. De Britse Scamander trekt naar Amerika en dompelt zich onder in de tovenaars- en heksenwereld van New York. Meer is er over de film niet bekend. Wat wel bijzonder interessant is, is dat de rol van Newt Scamander door Oscarwinnaar Eddie Redmayne wordt gespeeld en dat het scenario van de hand van J.K. Rowling zelf is. Het is absoluut een film om naar uit te kijken. Bekijk snel de trailer.

 

Deadpool – Release: 10 februari 2016
Regie: Tim Miller
Cast: Ryan Reynolds, Ed Skrein, Gina Carano & Morena Baccarin

20th Century Fox komt in 2016 met een nieuwe superheld in het Marvel-universum: Deadpool. De film vertelt het verhaal van Wade Wilson, een voormalige lid van de Speciale Eenheden die na zijn dienst besliste de minder propere kant op te gaan. Wanneer hij aan een vreemd experiment deelneemt, merkt hij dat hij een erg nuttige speciale kracht heeft: hij kan sneller genezen dan eender wie. In de hoop de persoon te kunnen wreken die zijn leven verwoestte, neemt hij het alter ego Deadpool aan. Gewapend met zijn nieuwe gave en een knap gevoel voor humor trekt hij de wereld in. Kijk snel de trailer.

 

Independence Day: Resurgence – Release: 24 juni 2016
Regie: Roland Emmerich
Cast: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Brent Spiner & Charlotte Gainsbourg

We hadden het altijd kunnen weten: ze komen terug. Het volgende gigantische hoofdstuk na Independence Day levert ons een reusachtige catastrofe op wereldschaal. Terwijl de mensheid buitenaardse technologie gebruikt, hebben de verschillende staten nauw samengewerkt om een programma te creëren dat onze planeet zou beschermen tegen buitenaardse invasies. Maar waar de mens niet op rekende gebeurt toch. De andere inwoners van het universum komen terug en dat harder dan ooit tevoren. Alleen de vindingrijkheid van een paar enorm moedige mannen en vrouwen zal de wereld kunnen redden van de ondergang en destructieve krachten. Bekijk de knaller van een trailer nu.

 

X-Men: Apocalypse
Regie: Bryan Singer
Cast: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac, Sophie Turner & Nicholas Hoult

Sinds de ondergang van de hele maatschappij, werd hij als een echte god aanzien: Apocalypse. Hij is de eerste en allermachtigste mutant in het X-Men-universum van Marvel. Door verschillende gaven van andere mutanten te stelen, werd hij quasi onsterfelijk. Wanneer hij na duizend jaar weer ontwaakt, voelt hij zich compleet gedesoriënteerd als hij zich tussen de hedendaagse maatschappij mengt. Hij vind meteen een aantal mutanten met interessante gaven en rekruteert hen dan ook meteen als één van zijn volgelingen. Één onder hen is Magneto. Als doel hebben ze de mensheid op te kuisen en zo een nieuwe wereldorde te stichten, met Apocalypse als heerser. De aarde dreigt in een gigantisch onevenwicht te belanden, maar gelukkig zullen Raven, Professor X en een jong team X-Men proberen hun grootste vijand tegen te houden en de balans die heerst te behouden. Bekijk nu de eerste trailer van het nieuwe hoofdstuk in de X-Men­-franchise.

 

Naar welke film van volgend jaar kijk jij het hardste uit? Welke film springt er voor jou helemaal uit? Welke trailer vind jij de coolste? Laat het ons weten door hier onder te reageren!

0 reacties

  1. Ik moet zeggen, ik had eerst ferm m’n bedenkingen over “Deadpool” omwille van het feit dat Ryan Reynolds dit personage reeds speelde in één van de x-man films én ook nog de “Green Lantern” speelt… Ik had dus “alweer” een andere acteur in die rol verwacht, maar ben enigsinds aangenaam blij dat ze toch de continuïteit enigsinds aanhouden. Ik kijk er al naar uit 🙂

    Een de X-men film lijkt me ook super, al voelt het wel wat “wrong” aan om de actrice van the hunger games daarin te zien meespelen…

  2. Ik probeer zo min mogelijk trailers te bekijken maar heb ook nog de nare eigenschap niet zover vooruit te kijken.

    Doe mij maar eerst The Revenant. Heel benieuwd hoe dat uit gaat pakken

    Ben ook wel benieuwd naar Batman VS Superman maar na het zien van de trailer loop ik niet over van enthousiasme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *