Winactie van 26 januari tot 2 februari – The Runner

Hou je vast aan de takken van de bomen want… Het is weer zo ver! In samenwerking met Remain In Light en The Searchers geeft Screendependent twee DVD’s weg van The Runner, de nieuwste prent van Oscarwinnaar Nicolas Cage. Jij wil de Amerikaanse acteur toch ook weer dolgraag aan het werk zien? Wel dat kan! Waag vandaag nog je kans en wie weet ben jij de gelukkige.

Over de film
The Runner is een interessant politiek drama over politicus Colin Price (Cage). Wanneer in 2010 de staat Louisiana wordt getroffen door een gigantisch lek in de buizen van BP, wil Price het voor de inwoners van zijn staat opnemen. Wanneer hij in het parlement een emotionele speech doet en de nationale media enthousiast zijn over zijn aanpak, wil het congreslid deze kans met beide handen grijpen. Hij moet zich kandidaat stellen voor de Senaat, zodat hij eindelijk eens echt iets te zeggen heeft. En net dan wordt Price’s leven overhoop gehaald door een seksschandaal. Lees snel wat wij van de film vonden in dit artikel.

Ik wil meedoen, maar hoe?
Wil je meedoen en kans maken op deze DVD? Dat is een fluitje van een cent! Klik op deze link en volg de aanwijzingen. We vragen alleen je e-mailadres zodat we je achteraf kunnen contacteren als je de winnaar bent. Heel veel succes! Vergeet deze actie zeker niet te delen met al je vrienden, je kennissen en je familie. Check ook snel de trailer van The Runner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *