Winactie van 27 januari tot 3 december – Duotickets voor The Boy

Vanaf vandaag speelt The Boy in Belgische zalen, een spannende horrorfilm over een bijzonder vreemd huis én een vreemde pop. Wil je dolgraag griezelen in de bioscoop en dat me een date, je beste vriend(in) of wil je gewoon iemand verrassen? Dat kan, want in samenwerking met The Searchers geeft Screendependent 5 duotickets weg voor The Boy. Waag je kans en doe vandaag nog mee, als je durrrrrrft ten minste…

72433-THE-BOY-ROCKING-CHAIR-TW-V3
© 2016 The Searchers

Over de film
Greta is een doodgewoon Amerikaans meisje. Ze beslist om aan de slag te gaan in een Engels landhuis als nanny en moet er op Brahms letten. Nietsvermoedend trekt ze naar het reusachtige enge huis. Eens ze binnen is merkt ze dat er een verschrikkelijke sfeer in het huis hangt en dat er allerhande dingen niet echt pluis zijn. En dan ziet ze Brahms… Hij is helemaal geen echte jongen, maar een levensechte porseleinen pop. Wanneer zijn ‘ouders’ vertrekken, krijgt Greta een lijst met regels die ze absoluut niet mag overtreden terwijl ze op de ‘jongen’ past. Greta trekt er zich niets van aan en verwaarloost de regels en Brahms volledig. Maar dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren en dringt het stilaan door dat Brahms niet zomaar een pop is.

Screen Shot 2016-01-25 at 14.22.38
© 2016 The Searchers

Ik wil meedoen, maar hoe?
Ben je klaar voor een avondje met popcorn en heel wat schrikmomenten? Doe dan snel mee! Meedoen is een fluitje van een cent. Volg de aanwijzingen in deze link en laat ons hopen dat jij de winnaar bent. We vragen enkel je naam en e-mailadres zodat we je na afloop van de wedstrijd kunnen contacteren om de prijs zo snel mogelijk bij jou te krijgen. De wedstrijd loopt van 27 januari 2016 tot 3 februari 2016. Kijk snel de trailer en check of jij The Boy aankan…

0 reacties

  1. Ik moest even nadenken vanwaar ik de actrice ook alweer herkende én toen viel het me te binnen, ze speelt ook de “verloofde” van Glenn uit “The Walking Death”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *