Winactie van 21 tot 28 februari – Duotickets voor Hail, Caesar!

Tadaaaaa!!! Screendependent lanceert alweer een nieuwe wedstrijd, en dit keer van een film die de komende weken omnipresent zal zijn in de media. Hij speelt sinds 17 februari in de bioscoop en is van de hand van de bekende Coen-broers, die je dan weer kent van knallers als No Country For Old Men (2007) en Inside Llewyn Davis (2013). Inderdaad, het gaat om het fenomenale Hail, Caesar!. In samenwerking met Universal Pictures Benelux geeft Screendependent twee duotickets weg en zoals altijd is meedoen een fluitje van een cent.

Hail, Caesar!
© 2016 Universal Pictures

Over de film
De nieuwe komedie Hail, Caesar! is geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaars Joel en Ethan Coen (No Country for Old Men, True Grit, Fargo). De sterrencast bestaat uit o.a. Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill en Frances McDormand. De film speelt zich af in de laatste jaren van het Gouden Tijdperk in Hollywood. Het verhaal beschrijft een dag van een ‘studio fixer’ die zich in allerlei bochten moet wringen om de problemen van de studio op te lossen. Kortom: een gek verhaal, een knaller van een cast en regisseurs die steeds weer compleet verbazen… Als dat geen vonken geeft?

HAIL_CAESAR! (14)
© 2016 Universal Pictures

Ja, ik wil zo graag dat duoticket bemachtigen!
Wel, zoals eerder gezegd is meedoen absoluut niet moeilijk. Je volgt gewoon de aanwijzingen in deze link en laat je naam en e-mailadres achter. We vragen bewust niet meer van je gegevens zodat we jouw privacy respecteren. De wedstrijd loopt van zondag 21 februari 2016 tot en met zondag 28 februari 2016 om 12:00 uur. Vervolgens nemen we contact op met de winnaars. Waag nu je kans en wie weet kan jij gratis en voor niets, dankzij Screendependent, naar de bioscoop en kan je met volle teugen genieten van de nieuwe van The Coen Brothers. Vergeet ook geen like achter te laten op onze Facebook-pagina en een volgje op Twitter. Bekijk nu de trailer en de coole poster. Laat je helemaal verbazen door de knotsgekke taferelen.

POSTER-VLAAMS
© 2016 Universal Pictures

Denk jij dat Hail, Caesar! een toffe film is en waag je je kans op één van de twee duotickets? Waarom wil je de film zo graag zien? Laat het iedereen weten door hier onder een reactie te plaatsen!

15 reacties

  1. Ik zou graag deze film gaan zien omdat elke film van de Coen-broers de moeite waard is! En George Clooney eigenlijk, zonder dat hij het zelf weet, een komiek is :-).

  2. Ik wil lachen met Clooney en dit keer niet met een espresso filmke maar met een kanjer waar ik naar uitkijk door de vele goeie recensies en omdat Scarlet ook van de partij is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *