Winactie van 18 tot 25 maart – Duotickets voor 10 Cloverfield Lane

Kom dat zien, kom dat zien!!! Opnieuw komt Screendependent met een nieuwe wedstrijd voorbijgefietst. In samenwerking met Sony Pictures België geeft Screendependent twee duotickets weg voor de spannendste film van het moment: 10 Cloverfield Lane. De mysterieuze film, die op 16 maart uitkwam, is misschien wel de grootste verrassing in jaren, want tot twee maanden geleden wist niemand dat de film er aan ging komen. En als dat nog niet genoeg is: 10 Cloverfield Lane werd geproduceerd door Star Wars: The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams. Kortom: redenen genoeg om deze film op het grote scherm in je favoriete bioscoop te gaan ontdekken. En dat kan dankzij Screendependent…

10 CLOVERFIELD LANE
© 2016 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Over de film
Omdat de film zo een enorm geheim project was en er tot aan de release op 16 maart 2016 zo bijzonder weinig over de film te vinden was, liet distributeur Paramount Pictures over de film bitterweinig weten aan de pers. De officiële synopsis luidt als volgt: “Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Haar ‘ontvoerder’ blijkt een doomsday prepper die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden.” 10 Cloverfield Lane is dus niet alleen enorm geheim, het is ook een geweldig mysterieuze film. Kriebelt het bij jou ook zo en wil je de film ook enorm graag in de bioscoop ontdekken? Bekijk hier de trailer en laat je nog verder overtuigen.

Ja, ik wil zo graag dat duoticket bemachtigen!
Zoals je van Screendependent gewend bent, is meedoen de gemakkelijkste zaak van de wereld. Laat eerst en vooral een like achter op onze Facebookpagina en/of onze Twitterpagina. Meedoen doe je vervolgens door op de onderstaande knop te drukken. Volg daarna gewoon de aanwijzingen in het formulier en beantwoord onze ongelooflijk gemakkelijke vragen.

MEEDOEN

We vragen bewust alleen je e-mailadres en vragen niet meer van je gegevens zodat we je privacy voor een volle honderd procent kunnen waarborgen. De wedstrijd loopt van 18 maart 2016 tot en met 25 maart 2016. Na afloop nemen we contact op met de twee winnaars. Je mailbox goed in het oog houden, dat is dus de boodschap. Waag nu je kans en wie weet kan jij binnenkort met je lief, beste vriend, broer of eender wie naar de bioscoop. Bekijk hier nog enkele geweldige foto’s uit de film en laat je compleet overtuigen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *