Winactie van 4 tot 11 mei – DVD en Blu-Ray’s van The Night Before

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn op de hoogte gebracht. Maar niet getreurd, want er komt snel een nieuwe actie online. Om op de hoogte te blijven, volg je dus maar best onze Facebook en Twitter. Succes!

Lachen, gieren, brullen! Dat is waar The Night Before voor staat, een grappige kerstfilm over drie hechte vrienden die voor de allerlaatste keer de kerstnacht samen doorbrengen. Het is ongetwijfeld een film die je interesse aanwakkert, maar die je misschien niet meteen zal bekijken. Maar wees niet getreurd, want dankzij Screendependent heb jij binnenkort misschien helemaal gratis een exemplaar in je verzameling. Dankzij Sony Pictures Home Entertainment mogen we één DVD en twee Blu-Rays van deze ronduit geschifte film weggeven. En de reden daarvoor is simpel! Screendependent is één jaar geworden.

© 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.
© 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

The Night Before – een must, zelfs als Kertmis veraf is
The Night Before neemt ons mee naar New York. Het is kerstavond en ieder gezinnetje in ‘The Big Apple’ kruipt dicht bij elkaar om te genieten van de gezellige sfeer die er rond Kerst heerst in de grootstad. En dat geldt ook voor Ethan, Isaac en Chris. Het zijn drie boezemvrienden die al tien jaar lang volgens hun jaarlijkse traditie Kerst vieren. De drie hebben echter beslist om ermee op te houden, want Chris wordt stilaan een te beroemd sporter en Isaac wordt binnen een aantal weken vader. Dit jaar gaan ze voor het laatst samen op stap en ze willen er absoluut het beste van maken. En dat gaat ook lukken, want Ethan heeft geweldig nieuws. Terwijl hij eerder op de dag aan het werken was, wist hij drie tickets voor het “Nutcracka Ball” te bemachtigen, een feest waar ze elk jaar al heen wilden maar waar ze nooit eerder tickets voor vonden. De drie vrienden vertrekken op hun nachtelijke toer en doen de dingen die ze elk jaar doen. Maar gaandeweg worden ze hier en daar onaangenaam verrast, waardoor dit misschien wel de meest verschrikkelijke kerst ooit zou kunnen worden. Zullen Ethan, Isaac en Chris uiteindelijk nog kunnen genieten van hun laatste ‘boys only’ kerstfeest? Wil je onze volledige recensie lezen? Klik dan hier en laat je helemaal overtuigen.

© 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.
© 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Hell yeah! Ik wil dit zo graag winnen…
Zoals eerder al vermeld, kan je een DVD of een Blu-Ray winnen. En zoals je van Screendependent gewoon bent, is meedoen de gemakkelijkste zaak van de wereld. Zorg er eerst voor dat je Screendependent liket op Facebook en eventueel ook volgt op Twitter. Dit vergroot je kans. Vul  vervolgens gewoon in het onderstaande formulier je gegevens in en wacht af tot de wedstrijd is afgelopen. We sturen de gelukkige winnaars een mailtje om hun verdere gegevens te vragen. De wedstrijdvoorwaarden vind je hier. Heel veel succes!

TNBFHOLE

Doe jij mee met deze wedstrijd? Heb je het formulier goed ingevuld? Laat weten met wie jij deze knotsgekke film wil kijken. Of heb gewoon zin om alleen lekker in de zetel te ploffen en eens goed te lachen? Plaats hier onder een reactie en deel die met de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *