Wedstrijd van 13 tot 20 mei 2016 – duotickets voor Miss You Already

Helaas, je bent net te laat. Ons systeem heeft de winnaars gekozen en op de hoogte gebracht van het geweldige nieuws. De winnaars zijn:  Matteo De B., Lieve A., Wim G., Sandra S. en Lien G. Proficiat en heel veel plezier gewenst.

Het weer was de laatste tijd top! De zon scheen bijna de hele dag door, het was warm en bovendien was het ook perfect zwemweer. Zij die konden zaten buiten en in de steden sprong de horeca een gat in de lucht. De terrasjes van de cafés en de hotels zaten weer bomvol. Maar… We leven in België en dat wil zeggen dat het mooie weertje niet ongelooflijk lang zal aanhouden. En dat klopt. Vanaf volgende week kunnen we ons weer aan typisch Belgisch weer verwachten: winderig, kil en regenachtig. Buiten zitten zonnebaden zal er niet meer inzitten, maar dat is geen probleem. Slecht weer is hét perfecte excuus om nog eens lekker naar de bioscoop te gaan en er te genieten van een knaller van een film. En omdat wij onze lezers graag verwennen, willen we jullie ook de kans geven om de komende periode naar de bioscoop te gaan. In samenwerking met Kinepolis Film Distribution geven we maar liefst vijf duotickets weg voor Miss You Already. 

Miss You Already – over de film
Milly (Toni Collette) en Jess (Drew Barrymore) zijn al hun hele leven beste vriendinnen. Als kinderen deelden ze alles en ook nu ze volwassen zijn, kunnen ze niet zonder elkaar. Milly is een echte losbol en is helemaal met haar gat in de boter gevallen. Ze heeft een succesvolle carrière, haar man (Dominic Cooper) is een rockster en bovendien geniet ze van twee mooie kinderen. Voor Jess mag het allemaal wat rustiger. Ze is een bescheiden vrouw en leeft een beetje teruggetrokken op een woonboot met haar vriend (Paddy Considine). Kinderen zijn er nog niet, maar Jess kijkt daar maar al te graag naar uit. En net als Jess eindelijk zwanger is, krijgt Milly te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Milly heeft haar vriendin harder nodig dan ooit, maar Jess kan haar eigen geluk maar moeilijk verbergen. Miss You Already is een ontroerende dramakomedie over pure vriendschap, vertrouwen en liefde. Bekijk nu de trailer. 

Howlaaaa, deze film wil ik zo graag in de bioscoop zien!
Wel, dat kan! Zoals je al eerder kon lezen, geven we in samenwerking met Kinepolis Film Distribution vijf duotickets weg voor de film. En zoals je van Screendependent gewoon bent, is meedoen de gemakkelijkste zaak van de wereld. Doe de volgende stappen om kans te maken:

  1. Like Screendependent op Facebook én volg Screendependent op Twitter.
  2. Vul het onderstaande formulier in een antwoord op de prijsvraag. Een tip vind je hier.
  3. Vergeet niet op ‘Nu meedoen’ te klikken om je deelname af te ronden. Als je deelneemt, ga je akkoord met onze wedstrijdvoorwaarden.
  4. Deel onze wedstrijd op alle sociale media en maak Screendependent nog bekender! Rechts onderaan kan je je abonneren op onze website.
© 2016 Kinepolis Film Distribution
© 2016 Kinepolis Film Distribution

Deze wedstrijd is afgelopen.

 

© 2016 Kinepolis Film Distribution
© 2016 Kinepolis Film Distribution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *