Wedstrijd van 4 tot 11 juni 2016 – Warcraft: The Beginning

Helaas, je bent net te laat. De wedstrijd rond Warcraft: The Beginning is afgelopen en de winnaars zijn op de hoogte gesteld. Blijf onze website zeker volgen, want er komen snel nieuwe wedstrijden en recensies aan.

Er komen zo veel films uit dat je haast niet meer weet welke prent je nu wel of niet moet gaan kijken. Maandelijks presenteren de distributeurs een aantal titels en als hardwerkende burger of zwoegende student heb je natuurlijk niet de tijd of het geld om iedere film in de bioscoop te gaan kijken. En dat weten we bij Screendependent. Daarom sturen we onze lezers maar al te graag naar de bioscoop zonder dat ze daar iets voor hoeven te betalen. In samenwerking met Universal Pictures België kondigen we dan ook met trots de volgende wedstrijd aan: we geven drie duotickets weg voor Warcraft: The Beginning, het fantasyfenomeen van 2016 dat sinds 1 juni in de Belgische zalen speelt. Dat wil jij toch ook op het grote scherm zien, niet?

Over de Warcraft: The Beginning
Warcraft: The Beginning is het langverwachte nieuwe project van regisseur Duncan Jones. Al in 2006 kondigden de makers van de film aan dat de populaire videogame World of Warcraft een verfilming zou krijgen. Na heel wat getouwtrek, is het uiteindelijk de ongelooflijk getalenteerde Duncan Jones, bekend van Source Code (2011) die de film in goede banen leidde. En het resultaat mag er zijn: een epische en actievolle fantasyfilm om je vingers bij af te likken.

© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.
© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

 

Het vreedzame rijk van Azeroth staat op rand van oorlog wanneer de beschaving geconfronteerd wordt met een geducht ras van indringers: Orc krijgers die op de vlucht zijn en een nieuwe thuis zoeken om te koloniseren. Wanneer er een portaal opent dat beide werelden met elkaar verbindt, wordt één leger geconfronteerd met vernietiging en het andere wordt met uitsterven bedreigd. Twee helden van beide kanten zitten op een ramkoers dat het lot van hun familie, hun volk en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering waarbij oorlog vele gezichten heeft en iedereen voor iets vecht. Bekijk nu de knallende officiële trailer trailer.

 

 

Ja, ik wil op reis naar Azeroth!
Wil jij deze film graag in de bioscoop gaan zien? Wel dat kan. Zoals we eerder al zeiden geven we in samenwerking met Universal Pictures België drie duotickets weg. En zoals je van Screendependent gewoon bent, is meedoen een fluitje van een cent. Dus de boodschap luidt als volgt: waag je kans, want wie weet kan jij binnen kort gratis en voor niets naar deze knallende fantasyprent gaan kijken. Om deel te nemen, volg je best de volgende stappen. Veel succes op je reis richting Azeroth. We hopen dat je veilig aankomt!

  1. Neem onze wedstrijdvoorwaarden Als je deelneemt aan de wedstrijd, ga je akkoord met onze voorwaarden.
  2. Like onze Facebookpagina en volg ons op Twitter.
  3. Deel de wedstrijd met je vrienden.
  4. Vul het onderstaande formulier in en vergeet niet op ‘Verstuur mijn deelname’ te drukken. Een nuttige tip vind je in deze link.
© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.
© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

Deze wedstrijd is afgelopen.

© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.
© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *