Wedstrijd van 22 juli tot 29 juli 2016 – Win één van de DVD’s van ‘The Boy’

Ach wat jammer! Je bent net te laat. Brahms heeft alle deelnames zorgvuldig doorgenomen en heeft met zijn ‘onschuldige’ handjes de winnaars gekozen. Maar niet getreurd, er staat snel een nieuwe actie online.

Horror, horror, horror. Er zijn veel griezelfilms die je op je afgevuurd krijgt. En eerlijk gezegd: het kan soms wel eens leuk zijn om onder een dekentje naar een spannende en enge film te kijken. En dat weten we maar al te goed bij Screendependent. Omdat het goede weer natuurlijk niet eeuwig kan blijven duren, willen we onze lezers heel graag de kans geven om één van de recentste horrorfilms te bekijken. In samenwerking met filmdistributeur The Searchers geven we twee DVD’s weg van het ongelooflijk sterke The Boy, een knaller van een horrorfilm die sinds 25 mei in de winkelrekken ligt. Wil jij ook lekker griezelen en af en toe helemaal schrikken van de enge scènes? Lees dan verder een waag je kans. Onze recensie van deze spannende film kan je hier alvast lezen.

theboy-mv-17
© 2016 The Searchers

Over The Boy: babysitten voor professionals

De Amerikaanse Greta neemt een baan aan als nanny in een Engels landhuis om op de achtjarige Brahms te letten. Al snel ontdekt ze dat Brahms helemaal geen jongetje is, maar een levensechte porseleinen pop. Bij het vertrek van de “ouders” krijgt ze een strikte lijst met regels voor de opvoeding van Brahms. Maar wanneer Greta deze regels begint te verwaarlozen, lijken er steeds meer vreemde dingen in het huis te gebeuren. Beetje bij beetje raakt Greta ervan overtuigd dat Brahms misschien toch geen gewone pop is… The Boy is een ijzingwekkende thriller van de maker van The Devil Inside met Lauren Cohan in de hoofdrol, de ster uit één van de meest succesvolle reeksen van dit moment. Bekijk nu de trailer.

Ik wil deze film zo graag kijken! Hoe kan ik winnen?

Wel, zoals je van Screendependent gewend bent, is meedoen echt een fluitje van een cent. Neem zeker de volgende stappen door als je kans wil maken op één van de twee DVD’s van de prent.

  1. Neem onze wedstrijdvoorwaarden door.
  2. Like Screendependent op Facebook en/of volg ons op Twitter en Instagram.
  3. Vul het onderstaande formulier in en vergeet niet op ‘Verstuur mijn deelname’ te drukken. Een tip voor de ‘moeilijke’ vraag vind je in deze link.
  4. Deel deze wedstrijd met je familie, vrienden en kennissen.

Deze wedstrijd is afgelopen.

© 2016 The Searchers
© 2016 The Searchers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *