Wedstrijd van 5 tot 12 september – Duotickets voor Blood Father

Mel Gibson is helemaal terug. De laatste jaren was de man een beetje in de vergetelheid gesukkeld, maar dat is compleet verleden tijd. Want vanaf 7 september speelt Blood Father in de Belgische zalen, een spannende en bloedstollende actiefilm die je absoluut niet mag missen. En om de start van het nieuwe school- en werkjaar te vieren, organiseert Screendependent een nieuwe wedstrijd. In samenwerking met Kinepolis Film Distribution geven we maar liefst vijf duotickets weg.

© 2016 Splendid Film Gmbh.
© 2016 Splendid Film Gmbh.

Blood Father – Gibson goes Taken (2008)

Ex-gedetineerde John Link (Mel Gibson) wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen. Bekijk nu de onderstaande trailer en laat Mel Gibson je helemaal meesleuren in deze spannende actiethriller.

Hell yeah, ik wil Mel Gibson nog eens zien schitteren!

Wel, zoals je al eerder kon lezen geven we in samenwerking met Kinepolis Film Distribution vijf duotickets weg. En zoals je van Screendependent gewoon bent, is meedoen de gemakkelijkste zaak van de wereld. Volg gewoon het onderstaande stappenplan en je deelname is een feit. Heel veel succes. We hopen dat je wint!

  1. Like Screendependent op Facebook, volg ons op Twitter en op Instagram.
  2. Deel deze wedstrijd met al je vrienden en kennissen.
  3. Vul het onderstaande formulier in. Maak gebruik van deze tip bij de ‘moeilijke’ vraag.
  4. Vergeet na afloop niet op ‘Verzend mijn deelname’ te drukken.
© 2016 Splendid Film Gmbh.
© 2016 Splendid Film Gmbh.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars worden snel bekendgemaakt.

© 2016 Splendid Film Gmbh.
© 2016 Splendid Film Gmbh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *