Wedstrijd van 16 tot 23 september – DVD’s en Blu-Ray’s van The Forest

Nu het warme weer opnieuw voor een tijdje vertrokken is en er regenachtige dagen op ons staan te wachten, is het tijd om nog eens lekker neer te ploffen in de zetel voor een knaller van een film. En waarom niet eens een avondje heerlijk griezelen met een horrorfilm. Sinds 25 augustus ligt The Forest in de winkelrekken en om de release van deze film te vieren, geeft Screendependent in samenwerking met Splendid Film Benelux maar liefst twee blu-ray’s en drie DVD’s weg. Jij wil toch ook een exemplaar bemachtigen?

Over de film – griezelen in het engste bos ter wereld

poster

The Forest is een horrorfilm die zich afspeelt in het Japanse Aokigahara bos, aan de voet van de Fuji berg. Sara Price, gespeeld door Natalie Dormer (Game of Thrones en The Hunger Games), is de tweelingzus van Jess, die vertrokken is naar Japan. Op een dag krijgt Sara een telefoontje dat Jess niet is teruggekomen van een bezoek aan het Aokigahara bos. Dat bos heeft een bekende reputatie. Veel japanners zouden er heen trekken om zelfmoord te plegen. Het gebied is afgesloten vanwege alle kwade geesten die er zouden huizen. Sara betreedt het bos ondanks alle waarschuwingen en wat er dan gebeurt, tart alle verbeelding. Bekijk nu de onderstaande trailer en lees onze recensie hier.

Griezelen? Ja, dat wil ik graag

Wel, dat kan dus. Zoals we al eerder schreven, geven we dus een aantal exemplaren van de film weg. Meedoen is een fluitje van een cent. Zorg gewoon dat je de onderstaande stappen volgt en klaar is kees. Een tip voor de ‘moeilijkere’ vraag vind je in deze link.

  1. Volg Screendependent op alle sociale media: Facebook, Twitter en Instagram.
  2. Vul het onderstaande wedstrijdformulier in en beantwoord alle vragen
  3. Duid aan of je een blu-ray of DVD kan afspelen. Kan je beide afspelen, kies dan voor de derde optie.
  4. Vergeet na afloop niet te klikken op ‘Bevestig mijn deelname’.
  5. Deel deze actie met al je vrienden, kennissen en familieleden.
© 2016 Splendid Film Gmbh.
© 2016 Splendid Film Gmbh.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *