Wedstrijd van 29 september tot 6 oktober- The Magnificent Seven

Helaas, je bent net te laat. De cowboys hebben alle deelnames meegenomen en kiezen nu twee winnaars. Houd onze Facebook- en Twitterpagina in het oog. We maken de winnaars snel bekend.

Zie je af van het nieuwe schooljaar? Kijk je op tegen het eindeloze nieuwe academiejaar? Of verlang je alweer naar de zomervakantie of een reisje dat je gepland hebt? Bij Screendependent begrijpen we dat. In onze maatschappij overheerst stress zo fel en dat moeten we zonder meer tegengaan. Ontspanning is meer dan ooit broodnodig. Daarom organiseren Screendependent en Sony Pictures vandaag een gloednieuwe wedstrijd. Dankzij ons kan jij samen met iemand naar de bioscoop, want we geven maar liefst twee duotickets weg voor The Magnificent Seven, een gloednieuwe western die sinds 28 september door de zalen galoppeert.

The Magnificent Seven – western met sterrencast

posterRegisseur Antoine Fuqua brengt zijn moderne versie van een klassiek verhaal in The Magnificent Seven, een film van Metro-Goldwyn-Mayer Pictures en Colombia Pictures.
De stad Rose Creek staat onder het strenge toezicht van industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). De wanhopige inwoners genieten de bescherming van zeven misdadigers, premiejagers, gokkers en huurlingen  Sam Chisolm (Denzel Washington),  Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) en Red Harvest (Martin Sensmeier). De zeven misdadigers zien in dat ze voor meer dan alleen geld aan het vechten zijn wanneer ze zich klaarmaken voor een onvermijdelijke gewelddadige confrontatie. Bekijk nu de trailer.

Winnen? Hell yeah, ik wil deze film dolgraag zien.

Wel, zoals je weet is deelnemen aan een wedstrijd bij Screendependent een fluitje van een cent. We vragen geen lastige schiftingsvraag en geven iedereen zonder meer even veel kans. Wil jij winnen? Zorg dan dat je de volgende stappen volgt. Heel veel succes.

  1. Volg Screendependent op alle social media: Facebook, Twitter & Instagram.
  2. Deel deze wedstrijd met al je vrienden, familieleden en kennissen.
  3. Vul onderstaand wedstrijdformulier in. Een tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  4. Vergeet na afloop niet op ‘ Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Deze wedstrijd is afgelopen.

© 2016 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. and CTMG. All rights reserved.
© 2016 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. and CTMG. All rights reserved.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *