Wedstrijd van 7 tot 14 oktober – The Night Manager

Jammer, je bent net te laat. Onze geheime dienst is nu de deelnames aan het bekijken en laat zo snel mogelijk weten wie er gewonnen heeft. Vol zeker goed onze Facebook– en Twitterpagina. Tot de volgende!

Series, series en series… Alleen al in 2016 kreeg de wereld een gigantisch aanbod aan reeksen en minireeksen op zich afgevuurd. Van het nieuwe seizoen van Game of Thrones, tot het gloednieuwe Westworld, van 11.22.64 tot The Walking Dead. Maar welke reeks moet ik echt kijken? Welke is echt de moeite waard? Wel, Screendependent kan je daar een sluitend antwoord op geven: The Night Manager is dé reeks van 2016 die je absoluut gezien moet hebben. En dat kan misschien wel, want in samenwerking met Just Entertainment geven we twee Blu-Ray exemplaren van de reeks weg.

Tom Hiddleston is The Night Manager

bd

The Night Manager neemt je mee naar Egypte. Jonathan Pine werkt er in Caïro als nachtmanager van een prachtig hotel. Wanneer één van zijn vrouwelijke gasten in de problemen blijkt te zitten, probeert Pine er alles aan te doen haar te redden. Maar niet veel later vindt hij haar dood terug in haar hotelkamer. De man achter de moord zou de gevreesde wapenhandelaar Richard ‘Dicky’ Roper zijn. Een aantal jaren later wordt Pine door Angela Burr, hoofd van een Britse geheime dienst en ex-MI6, gecontacteerd. Zij wil dat Pine onder een valse naam infiltreert in de organisatie van Roper. Jonathan gaat in op het aanbod, maar dat is misschien helemaal geen slimme keuze… Bekijk nu de trailer van deze miniserie.

Wat? Ik wil die serie echt heel graag zien…

En dat kan! Zoals je eerder al las geven we in samenwerking met Just Entertainment twee blu-ray’s van de reeks weg. Meedoen is zoals steeds gemakkelijk, we vragen nooit een vervelende schiftingsvraag. Zorg gewoon dat je de onderstaande stappen volgt om deel te nemen. Als je deelneemt met onze wedstrijd verklaar je je akkoord met onze wedstrijdvoorwaarden.

  • Zorg ervoor dat je ons liket en volgt op Twitter, Facebook en Instagram.
  • Deel onze winactie op alle sociale media met al je vrienden, familie en kennissen.
  • Vul het onderstaande formulier in. In deze link lees je de tip voor ‘de moeilijke vraag’.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken

Deze wedstrijd is afgelopen.

© 2016 AMC Network Entertainment LLC. All Rights Reserved.
© 2016 AMC Network Entertainment LLC. All Rights Reserved.

 

2 reacties

  1. Eerst even vermelden dat de actie alleen voor Belgen is. Vóór dat je dit weet heb je al 8 dingen gedeeld. Was erg verdrietig! België en nederland moeten in deze hecktische tijden één zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *