Wedstrijd van 26 oktober tot 2 november – Money Monster

Helaas, je bent net te laat. Door de inflatie is deze wedstrijd afgelopen. De winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Hou je e-mail, onze Facebookpagina en ons Twitteraccount goed in het oog.

Om het in Game of Thrones-taal te zeggen: winter is coming. De dagen worden korter en het wordt buiten een stuk kouder. De meeste mensen zullen in de winter dan ook dagelijks uren voor het televisiescherm verslijten. En hoewel er vandaag de dag in België tal van kwaliteitsvolle programma’s te vinden zijn, doet het soms ook eens goed te genieten van een heerlijke Hollywoodfilm. Dat weten we bij Screendependent maar al te goed. Daarom geven we in samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment maar liefst twee DVD’s en twee Blu-Ray’s van Money Monster weg. Wie wil dat nu niet winnen?

Over Money Monster – Wall Street speelt met je voeten

posterIn Money Monster staan we dicht bij Wall Street. Lee Gates, een succesvol financieel adviseur, presenteert al jaren zijn televisieprogramma ‘Money Monster.’ Hij geeft Amerikanen financieel advies en geeft tips over potentieel goede investeringen. Wanneer Gates op een doodgewone dag weer aan zij show begint, wordt deze verstoord door een gijzeling. Een jonge man vertrouwde blindelings op Gates’ advies en investeerde totaal verkeerd in het groeiende bedrijf Ibis, net zoals zo velen gedupeerden. Samen met zijn producer Patty moet Lee een einde te zien maken aan de gijzeling in de studio. En dat gaat na verloop van tijd heel erg ver. Bekijk nu de trailer van deze thriller.

Dat klinkt interessant, maar hoe kan ik winnen?

Wel, zoals je dat gewoon bent van Screendependent is meedoen één van de gemakkelijkste zaken ter wereld. We stellen geen frustrerende schiftingsvraag. Zo maakt iedereen even veel kans om te winnen. Het enige wat je voor moet doen, is het volgende stappenplan volgen. We wensen je alvast heel veel succes en hopen dat jij één van de winnaars bent.

  • Zorg ervoor dat je Screendependent overal volgt: Facebook, Twitter en Instagram
  • Deel onze wedstrijd met je familie, vrienden, kennissen, collega’s…
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert dat je akkoord gaat.
  • Vul het onderstaande wedstrijdformulier in. Een tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op de knop ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Deze wedstrijd is afgelopen.

money-monster-poster-george-clooney-slice

P.S.: Onze recensie van Money Monster lees je in dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *