Wedstrijd van 1 februari tot 8 februari 2017 – xXx: Reactivated

Het is je wellicht al opgevallen dat het heel lang geleden is dat er op Screendependent nog eens iets te winnen viel. En gelijk heb je. Daarom zijn we weer helemaal terug en zorgen we in samenwerking met Paramount Pictures België voor een nieuwe knallende wedstrijd. We geven maar liefst twee prijzenpakketten weg naar aanleiding van release van de meest spectaculaire actiethriller die je vanaf 1 februari 2017 in de bioscopen kan ontdekken: het gloednieuwe xXx: Reactivated met de immer sympathieke Vin Diesel. Deze knaller wil jij toch niet missen?

© 2016 Paramount Pictures Corporation. All rights Reserved.

Over de film: de terugkeer van Xander Cage

Vin Diesel is terug als Xander Cage, in xXx: Reactivated, het derde deel van de populaire actie franchise. De beruchte extreme sporter Xander Cage werkt nu samen met de regering, en raakt in conflict met de dodelijke Xiang (Donnie Yen) en zijn team. Om het duistere en onverwoestbare wapen, Pandora’s Box, te vinden vormt Xander een geheel nieuw team van thrill-seekers. Hij raakt verstrikt in een internationaal complot en het lijkt erop dat diverse regeringen op het hoogste niveau hierbij betrokken zijn. Het is maar liefst twaalf jaar geleden dat we nog een film zagen in de xXx-reeks. Ondertussen is Vin Diesel over de hele wereld en bij een breed publiek uitgegroeid tot een ware lieveling. Naast hem zien we bovendien ook Samuel L. Jackson, Toni Collette en Nina Dobrev in deze actiefilm schitteren. Bekijk de spannende trailer nu.

Een prijzenpakket van xXx: Reactivated winnen? Laat maar komen!

Het is de eerste keer dat wij een prijzenpakket weggeven, dus we zijn net zo enthousiast als jij. Elk pakket bevat één duoticket voor de film, een rugzak en super coole oordopjes. Als dat niet ongelooflijk schitterend klinkt?! Zoals je weet is meedoen met één van onze wedstrijden de allergemakkelijkste zaak ter wereld. We hebben geen lastige schiftingsvraag en trekken de winnaars gewoon heel eerlijk. Wil je dus kans maken op filmtickets voor deze knallende film? Zorg dan zeker dat je de volgende stappen doorneemt.

  • Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en ook op Instagram.
  • Deel onze wedstrijd met al je vrienden, kennissen en je hele familie.
  • Neem onze wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen impliceert dat je volledig akkoord gaat.
  • Vul onderstaand wedstrijdformulier in. De tip voor de ‘moeilijke vraag’ vind je hier.
  • Vergeet na afloop niet op ‘Bevestig mijn deelname’ te drukken.

Jammer, je bent net te laat. Onze wedstrijd is afgelopen en de winnaars worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *